Kinek milyen érzése volt, hogy érezte magát közvetlen a szülés előtti órákban?
Figyelt kérdés
Én most vagyok 39hetes.péntekre vagyok kiirva.Nem rég értem haza és a hasam alja nagyon fájt.Most elmúlt,de mikor pisiltem ugy éreztem,hogy szétnyilok ott alul.2009. júl. 14. 17:55
1/5 A kérdező kommentje:
5PERCES KEMÉNYEDÉSEKKEL BE KELL MENNI A KORHÁZBA MÁR?
2009. júl. 14. 18:18
2/5 anonim válasza:
Nekem aznap többször is hasmenésem volt, de úgy a hasamban nem éreztem semmit, csak késő este jöttek a fájások. Sokszor volt kemény a hasam is. Kórházba akkor kell menni ha elfolyt a magzatvíz, vagy ha már legalább 10 perces fájásaid vannak. Szerintem azért érezted hogy "szétnyílsz" mert a wc-n amúgy úgy ülünk hogy "nyíljanak a nyílások", és gondolom a súly miatt jobban érezted ezt.
3/5 anonim válasza:
Szerintem azóta már hiába irunk, nem olvasod :) Sok boldogságot és könnyű szülést!!!
Egy 3.5 hós baba anyukája
4/5 anonim válasza:
:-D Azóta már tuti megvan a babó, vagy legalább is jobban szétnyíltak a nyílások:-DD
MAjd írd meg mi volt.
/Ez aranyos, hogy itt tudakozódsz 5 perces fájásokkal.../
Sok sikert!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat:)Sajna nem történt semmi csak keményedések voltak.Még itthon vagyok és semmi jele arra,hogy szeretne már kibujni a pici.Valószínű tegnap még napszúrást is kaptam,alig aludtam ájszaka.
2009. júl. 15. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!