20-25 perc ülés után olyan, mintha a lapockám ki akarná szúrni a tüdőmet. Normális ez?
Alig bírom..
25 hetes vagyok és egyre rosszabb... nem akarok hisztizni és mások előtt mutatni se , de van hogy nem bírom, és azonnal le kell feküdnöm. Mit tegyek? Nyugtassatok meg! Nem tudja kilyukasztani a tüdőmet?
Szerencsére én remekül bírom az ülést(főiskolai hallgató vagyok:)),de egy tisztességes kajálás után azért már vannak problémák.Meg a tüdőkapacitásom is egyre kisebb,és egyre megeröltetőbb emeleteket mászni.Én inkább az idegbecsípődésemmel vagyok megáldva a medencémben,meg a hőhullámaimmal.
Nyugi,ezek mind az egyre növekvő Béka velejárói.Alig várom,hogy végre május legyen,és kettőben legyek.
Nem lukasztja ki, ne izgulj:-) Nekem a jobb mellem alatt szúr valami, ha fekszem, de nem tudom mi van ott...
Ajánlok egy gyakorlatot: Ülj egy székre egyenes háttal, a lábad tedd terpeszbe talppal a földön és hajolj kicsit előre. A kezeidet nyújtsd ki a füled mellett és húzd be a könyököd, majd nyújtsd ki. Ezt csináld meg 3X30szor, akár naponta 5X és ez erősíti a lapockád körüli izmokat, és nem fog fájni.
Meg amúgy is ülj mindig egyenesen és mozgasd meg, ha fáj, pihentesd.
Ne félj, mindig valami fáj valahol.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!