Milyen, ha az elhalt kisbabámat művi úton távolítják el?
nekem októberben volt missed abom.7 hetesen nem volt szívhangja :(.AZnap reggel kellett bemenni,vérvétel vércsoporthoz,feltettek egy un.lamináriát(méhszájtágító),ami nekem iszonyatosan fájt.Mintha a torkomig nyomták volna...bocs a hasonlatért,de tényleg iszonyatosan fájt.2 órát volt fenn,aztán bevittek a műtőbe,elaltattak,és 1-másfél óra múlva ébredtem.Nagyon vérzetem aznap (vigyél magaddal betétet).Délután hazajöhettem.kb 1 hétig vérezgettem még,de nem fájt utána.
Ne keseredj el,ennek így kellett lennie.A vetélések mögött megtermékenyülési ill.beágyazódási probléma áll.
Az orvosom azt mondta,hogy próbáljak hideg fejjel gondolkodni:a természet szelektál.
Inkább így legyen,mint egy beteg babád szülessen.
fel a fejjel
Szia! Nagyon sajnálom, ami veled történt! 2 babát veszítettem el így, a másodiknál kellett műteni is. Én úgy tudtam lelkileg feldolgozni, hogy biztosan beteg volt a baba és azért nem tudott fejlődni tovább. Előre kell nézni, pozitívan, nem szabad rágódni azon, ami megtörtént, mert változtatni úgysem tudunk rajta. A műtét utáni 2. menses után megfogant a kisbabánk, aki kb. 1 hét múlva megszületik.
1 éve, májusban volt egy ilyen műtétem. de sem előtte, sem utána nem volt fájdalmam. A lamináriát nekem is feltették, de nem volt vészes, ez délután volt, másnap reggel műtöttek, egyáltalán nem éreztem a méhszáj tágulását. A műtét előtt sírdogáltam, de kb. 20 perc múlva megnyugodva ébredtem az ágyamban. Aznap volt egy kis vérzés, de még annyi sem, mint menseskor, délután már haza is mehettem. kb. 2 hétig volt utána barnázás, de fájdalom egyáltalán nem. Az előző válaszolóhoz képest nekem igen könnyű volt. Lehet, hogy köze volt hozzá a borítéknak, amit a műtét előtt kapott a doki? Sajnos valószínű.
Kitartást! Legyél erős, minden rendben lesz!
Szia! Sajnálom én is, ami veled történt! Nekem is volt tavaly júniusban. Első terhesség, nagyon vártuk. 11 hetesen vették el tőlem... :-( Nagyon megviselt lelkileg, nekem sokat segített az alábbi oldal:
Nézd meg, az itt lévő anyukák nagyon sokat segíthetnek átvészelni a kritikus időszakot. Sajnos mindegyikük tapasztalt hasonló borzalmakat.
A laminária: nekem borzasztóan fájt amikor feltették, utána egész nap "vajúdtam". Ezt olyan kismamik mondták, akik már tapasztaltak hasonlót. Reggel 9-től este 9-ig. Másnap megműtöttek, szinte nem is véreztem utána. Nem a műtét, hanem az utána következő hetek, hónapok voltak szörnyűek nekem.
De tényleg igaz amit előttem írtak: a természet szelektál. Ne akarj választ kapni a miért-re, mert belebolondulsz! Csak előre nézz, persze sirasd meg a Kisbabádat! Hidd el, ez azért történik, hogy a Kistesóval már ne legyen semmi gond!!!
20 hetes Pocaklakó anyukája
Szia előszőr is nagyon sajnálom ami veled tőrtént de valószínű nem hiába volt!!!!!!
és ne aggódj nem fáj sem előtte sem utánna inkább a lelki része a rossz ,nekem utánna 2 mensim volt és terhes lettemés azóta ismételten terhes vagyok kb egy hét és szűlök egy 3 családos anyuka...
Szia!
100%ban megértelek!Hasonló helyzetben vagyok!Én nekem szerdán mondta ki a nőgyógyászom,hogy nem él a babám,7hetes terhes vagyok!De engem még mindig nem műtenek,amit nem értek!Rettenetesen kivagyok borulva!Napok óta,én is csak sírok!Tudom mit érzel!És igazából,erre nincs vigasz!Csak az idő múlása fogja,ezt egy kicsit halványítani!Én is írtam kérdést,a fórumra.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Előző vagyok!Ha gondolod olvasd el!Én csak azt tudom írni,hogy akik nekem válaszoltak,tudtak nekem erőt adni!És ez úton is köszönöm,minden kedves válaszolómnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!