Nyugtasson meg valaki! Ugye nincs baja?
Ma voltam 30.heti uh-on,babám méretei:
BPD:68,3mm
HC:264,3mm
AC:246,9mm
FL:56,7mm
A mért értékek szerint,most 28hét+4nap.Az eddigiek szerint meg pont két héttel több, azaz 30hét+4napos.
Most tényleg ilyen kicsi?Elszámolták?vagy valami baj lehet?amúgy mindene rendben van a babának.
15:38-as vagyok. Akkor meg végképp ne aggódj egy kicsit sem. Kap megfelelően táplálékot. Ebben a terhességi korban már természetesnek mondják a 2-3 hetes eltérést is. Nem egyforma súllyal születnek a babák! És később is eltérően fejlődhetnek.
Nyugi, nyugi!
Egyébként kislány vagy kisfiú lesz?
Nekem fiam érkezik kb. 2 héten belül.
Nekem is visszaminősítették már ekkor az ikreket, igaz nekem csak 28 hetes adatok vannak:
BPD: 67
HC: 227
FL: 52 és 54
AC: 210 és 225
Ráadásnak azt mondták uh alapján hogy 32 és 35 hét között nem fejlődtek semmit. Nincs is más különbség az adatok között, csak az egyik fiúnak a koponyája nagyobb. 1700 és 2000 grammok, azt mondták.Para.
3 nap múlva megszülettek, 2 és 2,5 kg-mal, egy hónappal előbb.
Az utolsó hónapban kb egy kg jön a babákra. Ha ez igaz, akkor 3 és 3,5 kg lettek volna a fiúk, az meg szerintem egy tök normális méret nem?
Szóval nem hiszem hogy baj lenne a babáddal, hiszen nagyobb mint az enyémek voltak.
Köszönöm szépen a válaszokat,kicsit megnyugodtam.
Amúgy kislányt mondtak,de láttunk már csodát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!