Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hogyan háláljam...

Szerintetek hogyan háláljam meg anyósom segítségét?

Figyelt kérdés

Szinte az egész júliust meg most az augusztst itt töltötte nálunk, mert sokat kell pihennem, megrövidült méhnyak, meg kinylt méhszáj, sűrű keményedések és jóslók miatt (most töltöm pénteken a 37. hetet). a 2,5 éves kislányom mellett persze nem tudok közzel sem annyit feküdni, mint kéne, de így is hatalmas segítség, minden házimunkát megcsinál, főz, mos, vasal, takarít, bevásárol, mosogat...400 km-re lakik, hétvégére hazamegy, hogy a saját dolgait ellássa, aztán megint jön...és nem szól bele semmibe!

úgy érzem, valamit kellene adnom neki, ami kimutatja menniyre hálás vagyok neki, persze mondtam már neki többször is, de azért vmit szeretnék, csak nem tudom mit. amúgy 73 éves, de a gondolkodása fiatalos. ti mit adnátok?

2011. aug. 10. 14:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Virágot,vagy a kedvenc csokiját..:)
2017. ápr. 8. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!