2 napja kevesebbet mocorog a picikém. Front lenne? Péntekre vagyok kiirva, csak azt ne mondjátok, hogy elöbb jön, mert nagyon félek :-)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 16:48
1/8 anonim válasza:
[link] Szia! e szerint nincs front. Ne félj! :) Első baba?
2/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszi!
Igen első baba, de nem is félek, hanem inkább rettegek!! :-)
2009. ápr. 11. 16:56
3/8 anonim válasza:
Szia, ne rettegj. :) Tök jó lesz, csak erre gondolj. A szülés nem lesz éppen kellemes, de tényleg tök jó lesz utána :) Könnyű szülést kívánok
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtatást csajok!
Minden jót nektek!
2009. ápr. 11. 17:07
5/8 anonim válasza:
Tényleg nem kell rettegni! Ahogy meglátod azt a kis maszatos törpikét,abban a másodpercben elfelejted a fájdalmat! ;) Könnyű szülést kívánok !!! :)
6/8 anonim válasza:
Mostmár bármikor jöhet, persze az is lehet, hogy túlhordod 2 héttel. Ebből szerintem nem lehet megmondani. Egyéb tüneteid vannak? Ne félj, minden rendben lesz, életed legcsodálatosabb élménye lesz, ezt garantálni tudom és mindenki, aki már szült. 10,5 hós kislány anyukája.
7/8 anonim válasza:
Szia! Próbálj pozitívan gondolkodni, ha nagyon félsz a szüléstől, az görcsössé tehet. Próbálj kicsit lazítani, hidd el, mindkettőtöknek jobb lesz! Persze, a szülés fájdalommal jár, de ennek a fájdalomnak van értelme:az, AKIRE 9 HÓNAPJA VÁRSZ. Egyébként front is van, de ilyenkor valóban lelassulnak már a babák, felkészülnek ők is, mert nekik is nagy megterhelés a születés. Próbálj sokat pihenni, lazíts, igyekezz elterelni a gondolataidat, hogy ne a szülés körül járjanak. Boldog húsvétot és kitartást! Könnyű szülést Neked és a Picikédnek! :))) 4 gyerekes anyuka
8/8 A kérdező kommentje:
Húú, köszönöm a sok-sok biztatást!!!
Mindenkinek minden jót, jó egészséget kivánok!
Kellemes Ünnepeket!
2009. ápr. 12. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!