Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30hetes vagyok és a babám...

Adri baba kérdése:

30hetes vagyok és a babám farfekvéses, mennyi esélye van hogy még befordul? Azt mondta a doki hogy a 34. hétig nem fordul be császáros leszek!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem ne aggódj még egy csomó idő van hátra és hallottam olyat is hogy csak közvetlen szülés elött fordult be a baba, úgyhogy bármi lehet
2009. ápr. 11. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ohhhh.....még van sok-sok ideje. Helye persze már alig, de esély minid van rá, hogy átforduljon! És tényleg sok baba fordul meg a szülés előtt! Amúgy anyósomnak a kisebbik fia pl a szülőágyon fordult meg farosból! Azt mondta, majd kiszakadt a hasa közben! De legalább fejjel jött ki. :)
2009. ápr. 11. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! A lányom 32 hetesen farfekvéses volt, aztán a 34 héten befoldult. Most is 32 hetes vagyok, most harántfekvésben van a pici. Ne izgulj, soknak a szülés előtt fordul be a baba. Volt olyan kismami amikor szültem, hogy fejvégű volt és szülés előtt közvetlen megfordult. Ne izgulj még sok idő van. Beszélj a babához, hogy forduljon meg. Én is beszéltem végig a lányomnak.
2009. ápr. 11. 11:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a medencéd nem nagyon szűk, és a baba nem nagyon nagy, akkor a faros babánál sem muszáj a császár! Kérdezd meg a dokid még 1x és kérdezz meg egy másikat is! Főleg mivel ennyire előre biztosan kijelentette. Egyébként még van ideje befordulni.
2009. ápr. 11. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:

szia!

az én babám egyaltalan nem fordult be, elso szules volt!

a 37. heten forditottak meg kulsoleg, semmi problema nem volt, egeszseges, szep babam szuletett!

en is halalra aggodtam magam, mert rettegtem a csaszartol, es meg a 36. heten sem fordult be, a nodokim azt mondta, hogy 37. heten forditunk.

rakerdeztem itt a gyakorin volt e ilyen, halalra remitgettek, hogy biztos megvan az oka,hogy nem fordul at, a nyakara van csavarodva a koldokzsinor, meg ilyenek, de en megis ugy gondoltam, hogy meg kell tennem, a babanak is jobb, es nekem is. (a korhazban meg mindenki ugy beszelt rola, az uh-s orvostol kezdve a szulesznoig mintha egy sima ultrahang lenne)

igy aztan a nodokim, meg a foorvos seperc alatt megforditottak a babat(maga a megforditas kb 3 perc volt, az ultrahang, a foorvosra varas, stb, az orak voltak, de igy megy ez).

2009. ápr. 11. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!