Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes mamik hogy vagytok?

38 hetes mamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

37 hetes ultrahang adataitok milyenek nekem bpd:99mm

thd:98mm

fejkörfogat:330mm

fl:77mm

2009. ápr. 11. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a körülményekhez képest egész jól vagyok... :) Várom már a találkozást a kis törpivel, de nem sietettem, ott jó neki ahol van. Én azt hittem csak a mi gyerkőcünk ilyen hatalmas, de ezekszerint nem. Én félek kicsit hogy dagika, de majd csak megoldjuk valahogy a kis csöpséggel, fő az összedolgozás :)

37 hetes uh eredményeink:

bpd: 94 mm

fl: 76 mm

fejkörfogat: 319 mm

A becsült súlya 3400g volt. Én meg 165 cm vagyok... :) Szóval jó nagy pocakom van :PPP :)

2009. ápr. 11. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszike válaszod !én is így vagyok azt hittem ezek elírt adatok de akkor látom nem csak én vagyok így!kívánok nektek is jó és gyors szülést.......neked is husis bébyd lessz az tuti és azt mondták nekem kb ott volt a bébym3500gr....majd valahogy megoldjuk ugye?!Anna
2009. ápr. 11. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
No igen valahogy majd csak lesz... :) A mi kisasszonyunk már rákészült a nagy találkozásra, és a méhlepény is I. fokban érett lett, a feje is beékelődött már :) Izgulunk már a párommal nagyon. :P Neked is könnyű és szép szülést :)
2009. ápr. 11. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszike válaszod ,,nállunk is kiscsaj lessz 3 fiú után!!!!mindent meglehet oldani...a buksikáját már én sem érzem mozogni szóval ügyin a helyén van a méhlepényen még multhéten nem volt semmi de ez sem jelent semmit mert a fiaimnál ugy mentem szűlni hogy a lepény még nem mutatta az öregedést!!!neked is könnyűszűlést kívánok egy szép kisbabával!!!!
2009. ápr. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!