20 hetes kismama vagyok. Baj, hogy ha nem érzem még a baba összes mozgását? Mikortól fogom érezni?
Valószínű,hogy nemrég kezted érezni csak.
Még kicsi ahhoz ,hogy az összes mozgását érezd.A lényeg,hogy van mozgás ,még ha csak picit és gyengén érzed is.
Nekem a 19.hetes ultrahangon mondta az orvos,hogyha ezek még csak kis kapargászások az sem gond. Pár hét múlva már erőteljesebb lesz és persze gyakoribb,rendszeresebb.
Ne türelmetlenkedj, lassan fogod érezni. Mindenkinél más, van, aki már 18 hetesen állandóan érzi, van, aki csak később.
Mit értesz azalatt, hogy az összes mozgását?
Vannak olyan kismamák, akik a hasukat nézva azt mondják, hogy a pici épp a kezét nyújtja ki... - Na, ez szépen hangzik, de én ebben nem hiszek. Persze, talán késői terhességben, ha nagy a baba. Szóval én mindig nagyon éreztem a babám mozgását, de ha el is játszottam a gondolattal, soha nem jelentettem ki, hogy az épp a könyöke vagy az ökle, a keze vagy a lába (csak befordulás után volt egyértelmű). Szóval ebben nem hiszek.
Persze vannak ilyen kismamák, meg vannak olyanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!