Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jan 24-én volt az utolsó...

Jan 24-én volt az utolsó mensim. Február 26-án volt egy pozitív tesztem. Márc 4-én még UH-on nem látszott, de cináltam egy tesztet ami szintén pozitív lett. Mikor fog látszani UH-on?

Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
akkor már betöltött 5 hetes vagy. Akkor már 10 milliméteres petezsáknak kellett volna látszódnia. Kár volt szerintem elmenned ilyen hamar dokihoz, most csak idegeskedsz.
2008. márc. 4. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:
hát ma már kellet volna látszodjon mert mint írták betöltött 5 hetes vagy egész pontosan 5hét + 5nap ha rendesen járt a mensid szerintem menj más dokihoz vagy jövö héten megismételheted az uh-t nemek nem mutatta ki a teszet a terhességet ezért a dokim csináltatott egyet ben a korházba ilyen speckó tesztet az kimutatta és utána küldöt uh-ra ha tényleg babás vagy gratula
2008. márc. 4. 12:38
 3/10 A kérdező kommentje:
A mensi 28 és 38 nap között változott
2008. márc. 4. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
az azért elég nagy ingadozás 28-38 nap. A 38 napos ciklusaidnál nem is lehetett elvileg peteérés. A jan. 24. előtti ciklusod milyen hosszú volt?
2008. márc. 4. 12:44
 5/10 A kérdező kommentje:
nov. 20, dec. 27, jan 24. de nem aggódom a csík az csík:))
2008. márc. 4. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én elmennék egy másik dokihoz.
2008. márc. 4. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj el másik dokihoz és csináltass még egy UH-t!
2008. márc. 4. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg most vagy 6 hetes, akkor már a petezsáknak kellett volna látszódnia...szerintem ne add fel, lehet a doki volt zizi, menj el máshoz!!! Én 5 hetesen és pár naposan voltam és akkor már látszódott a petezsák+szikhólyag. Egyébként az, hogy 38 naposak a ciklusod még nem jelenti azt, hogy nincs PÉ-ed!!!Szóval az előző válaszadóra ne is hallgass!!! :)
2008. márc. 4. 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia egyáltalán ne idegeskedj, ha két tesztet is csináltál akkor tuti biztos, hogy terhes vagy, nekem ugyanígy volt, mint neked: kb 5 hetesen mentem el dokihoz és semmit nem talált még hüvely ultrahanggal sem és mondta h menjek vissza egy hét mulva. Amikor visszamentem 6hét 5naposan akkor már 3mm es embrió volt szívhanggal együtt és azóta is minden rendben, ma már 6cm hosszú és 13hetes. Szóval tuti h neked is így lesz nem mindenkinek ágyazódik be gyorsan és sztem vársz kb 10 napot vagy akár két hetet akkor tutira látni fogják. Ha sikerült akkor írj már újra. "sok sikert" jeligét használd és akkor tudni fogom, h te írtál!Szorítok neked!!!13 hetes kismama
2008. márc. 5. 15:56
 10/10 A kérdező kommentje:

köszönöm kedves "13 hetes kismami"

nagyon megnyugtattál:)))

2008. márc. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!