Hogyan állítsam le? Már nagyon idegesít néha.
Mióta kiderült, hogy terhes vagyok, a férjem azt hiszi, hogy porcelánból vagyok.
"Pihenj, ne csináld ezt, ne csináld azt, MEG NE EMELD!!!, mit csináljak reggelire?, mit kérsz vacsorára?, majd én este kiporszívózok, TEDD MÁR LE AZT A VÖDRÖT!!!" és még sorolhatnám...
Eleinte csak nevettem ezeken, de már tényleg idegesít néha. Mondtam már neki, hogy ez nem "betegség", meg hogy jól vagyok, de minden nap 3szor felhív, hogy "ugye nem vagy rosszul?" "nem vérzel?". Túl sokat bújta a netet szerintem...
Valami tipp, hogy helyre rakjam? Kiabálni nem akarok vele :)
12+1 hkm
Hát én örülnék, ha az én férjem ilyen lenne...szerintem örülj neki, és élvezd ki.
Én ugyanúgy csinálok mindent,nem sok mindenben kímél, én örülnék neki, ha csinálna reggelit, de már annyiért is, ha legalább a házimunkába besegítene, mert azért sokkal hamarabb elfáradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!