Kinek mit mutatott az UH 4+2-n? Az én dokim semmit se lát.
Nyálkah. 9 mm. Szédelgek, émelygek, hasi szurkák és apró, kis görcsnek sem nevezett érzések vannak a hasam aljában, de nem folyamatosan.
A 12.dpo du. óta folyamatosan erősödő pozitív tesztjeim vannak. Vagy öt különböző fajta. A laborban ezt a múlt hét pénteken meg is erősítették! Sajnos nem vérből csinálták, csak vizeletből,de pozitív.
Azt mondja erre ma a doki, hogy sajnos a tesztek tévednek. NA DE ENNYI???
Péntek du hívott vissza és csüt.reggel ismételteti a vizeletet a laborban. Járt így valaki? hogy aztán látta a köv.alkalommal?
Szia! Nekem is okom volt arra, hogy több napi erősödő + után 4+0 napon elmentem orvoshoz. Ekkor már 1 napot késett, mert 27 napos óramű pontosságú volt a ciklusom. Szomorú voltam mert csak egy felritkulást látott, ami még "semmi". Mondta, hogy lehet hogy + a teszt, de ilyenkor gyakran mégis megjön, mert a baba nem tud "megkapaszkodni", nem ágyazódik be és a menstruációval távozik is a szervezetből. De mondta azért, hogy menjek vissza 1 hét múlva. 5+0 napon már szabályos gest.gyűrűt látott, egy gombostűfejnyi kis szikhólyaggal. Ekkor már megnyugodtak. következőleg 8. hetesen kellett mennem. (azaz a múlthéten)
pénteken írd meg mi volt! legalább egy petezsákocskát biztosan fog látni már! ;) drukk és halk gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!