Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » PCOS kismamák, hogy vagytok?

PCOS kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Én a huszadik héten,de még mindig nagyon rosszul.Ezzel más is így van?
2011. aug. 8. 09:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Te miért vagy rosszul?

Én is pco-s vagyok, és 10hetes babás, de én jól viselem.

2011. aug. 8. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:

én 11 hetes vagyok a kis clostis babámmal:)

minden ok, nincsenek rosszullétek stb...kopp-kopp-kopp

2011. aug. 8. 10:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Magas a cukrom és még mindig sokat hányok.Azt hittem ez a betegséggel jár,de ezek szerint nem.Ez a második terhességem,de nehezebben viselem,mint az elsőt.Ti nem is hánytatok?Műtét után lettetek terhesek?
2011. aug. 8. 10:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocs most ért fel az agyamig,hogy clostis babád van!!!
2011. aug. 8. 10:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én nem hánytam, sőt, én nagyon jól viselem a terhességet. Azt szoktam mondani, hogy szinte már túl jól, és nem hiszem el, hogy terhes vagyok:)

Nekem első babám, és spontán baba.

A pcom 3 éve derült ki, és metfogammát szedtem rá.

Tényleg ti is szedtétek?

A terhesség alatt is? Meddig?

2011. aug. 8. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:

én a második válaszoló vagyok.nekem is második babám, az első spontán fogant, a tesora már rásegitettünk a bogyókkal:)

én is szedtem metformint,bár nem régóta és csak 500mg-ot.

a pcom már 17évesen kideült, évi 3-4spontán mensim van általában. ugyh nagyon örülök h most ismét babát várok.:)

első terhességnél sem voltak rosszulléteim, bár a 24heti terheléses cukor nekem is magas lett,de diétával karban tartható ill az utoló hónapban a vérnyomásom is magas lett. egyenlőre most még minden ok,s remélem igy is marad.

2011. aug. 8. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ez most a 2. terhességem. Az 1. spontán sikerült, most már 2,5 éves a kisfiunk.

Most a 38.héten vagyok, jól voltam/vagyok az egész várandósságom alatt. Ő is kisfiú. A cukrom, vérnyomásom rendben van, csak már nagyon nehéz a hasam, nagyon kényelmetlen már a fekvés is. A 2. babával még most is szedem a merckformint, 8,5kg gyarapodásnál járok és nem vagyok rosszul az éhség rohamoktól, mint korábban.

Ez a baba merckformin szedése mellett sikerült, 9 hónapig próbálkoztunk. Testvére annak idején elsőre sikerült-az esélytelenek nyugalmával láttunk neki:)

2011. aug. 8. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!