PCOS kismamák, hogy vagytok?
Szia!
Te miért vagy rosszul?
Én is pco-s vagyok, és 10hetes babás, de én jól viselem.
én 11 hetes vagyok a kis clostis babámmal:)
minden ok, nincsenek rosszullétek stb...kopp-kopp-kopp
Első vagyok.
Én nem hánytam, sőt, én nagyon jól viselem a terhességet. Azt szoktam mondani, hogy szinte már túl jól, és nem hiszem el, hogy terhes vagyok:)
Nekem első babám, és spontán baba.
A pcom 3 éve derült ki, és metfogammát szedtem rá.
Tényleg ti is szedtétek?
A terhesség alatt is? Meddig?
én a második válaszoló vagyok.nekem is második babám, az első spontán fogant, a tesora már rásegitettünk a bogyókkal:)
én is szedtem metformint,bár nem régóta és csak 500mg-ot.
a pcom már 17évesen kideült, évi 3-4spontán mensim van általában. ugyh nagyon örülök h most ismét babát várok.:)
első terhességnél sem voltak rosszulléteim, bár a 24heti terheléses cukor nekem is magas lett,de diétával karban tartható ill az utoló hónapban a vérnyomásom is magas lett. egyenlőre most még minden ok,s remélem igy is marad.
Sziasztok!
Ez most a 2. terhességem. Az 1. spontán sikerült, most már 2,5 éves a kisfiunk.
Most a 38.héten vagyok, jól voltam/vagyok az egész várandósságom alatt. Ő is kisfiú. A cukrom, vérnyomásom rendben van, csak már nagyon nehéz a hasam, nagyon kényelmetlen már a fekvés is. A 2. babával még most is szedem a merckformint, 8,5kg gyarapodásnál járok és nem vagyok rosszul az éhség rohamoktól, mint korábban.
Ez a baba merckformin szedése mellett sikerült, 9 hónapig próbálkoztunk. Testvére annak idején elsőre sikerült-az esélytelenek nyugalmával láttunk neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!