Apás szülésről vélemény, jó vagy rossz tapasztalat?
Szegény utolsó!Sajnálom,hogy ilyen befolyásolható a párod.
Az előző kapcsolatomból nekem is van egy nagy fiam,Ő is féltékenykedik,de nem követel semmi ilyen fajta dolgot!Anyós nálunk is próbálkozik,de néha felszívom magam,jól kiosztok mindenkit,és akkor nyugton hagynak minket!
Kivétel soha nem lehet a két gyerekem között,de a pici az pici,a nagy pedig már nagy!Persze ugyanúgy az életem "szerelme",de Ő már nem pelenkás,újszülött,nem?
Anyóst állítsd félre,ha a férjed képtelen rá!
Nekem sem volt apás szülésem,nem is látogatja a nagyfiamat az apja,lehet ezért féltékeny a mostani páromra!
Az én férjem is bent volt, bár nálunk kicsit másképp végződött a dolog, sajna császár lett a vége. De a lényeg, hogy a vajúdás alatt is sokat számított, hogy ott volt.
Anyósról: nálunk is elhintették, hogy ez nem férfinak való, utána nem fog kivánnni stb. Aztán mikor a kedves anyós lánya szült, akkor bezzeg már más volt a vélemény, bent kellett lenni a férjének. Szóval ennyit erről, álljatok ki ellenük. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!