Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apás szülésről vélemény, jó...

Apás szülésről vélemény, jó vagy rossz tapasztalat?

Figyelt kérdés
Párom benn szeretne lenni,de félek ha nagyon fáj,esetleg "bunkó" lennék vele,és azt sem szeretném,ha undorodna tőlem.Már így sem vagyok túl kívánatos a szemében,szimplán a nagy pocak miatt,pedig egyébként nem lettem csúnya,(azt mondja)csak Őt feszélyezi a baba.
2011. aug. 7. 20:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
De jó neked!!!!Engem szex terén elkerül a drága életem párja!:)
2011. aug. 14. 12:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném, hogy bent legyen a párom, ha szülök. De teljesen más okokból, mint amiket itt felhoztatok akár negatív, akár pozitív példának. Az én párom annyira sürög-forog körülöttem, kinyalja a se**em (bocsi, nem tudok szebben fogalmazni, erről van szó), hogyha látná, hogy mennyit szenvedek, tuti kiverné a balhét, hogy csináljanak már velem valamit, hogy ne szenvedjek... :D Ettől félek a legjobban, az engem cseppet sem aggaszt, hogy csúnyaságokat lát esetleg, teljesen természetes dolgokról van szó. Sőt... A világ legtermészetesebb és leggyönyörűbb dolgáról. Ezt szerencsére ő is így fogja fel, és nem hiszem, hogy a pasik ilyenkor arra koncentrálnak, hogy milyen csúnya, véres, trutyis ott lent minden, hanem a babára meg az asszonykára :) Szóval szerintem ettől nem kell félnetek egyáltalán. Az már más, ha valaki nem bírja a vért mondjuk, vagy a furcsa illatokat, mert gyenge a gyomra.
2011. aug. 14. 12:04
 23/26 anonim ***** válasza:
Velem bent volt a férjem a szülésnél, ki sem tudtam volna onnan rúgdalni, elvégre az ő fia is! Amikor nyomnom kellett a doki szólt neki, hogy menjen mellé, nézze, hogy bújik ki, aztán azt is végignézte, hogyan varr össze a doki (csúnyán repedtem). Én sem szerettem volna, ha azt látja, de nem tudtam tiltakozni, mással voltam elfoglalva. Mostanában éppen megjegyeztem neki, hogy a második szülésnél úgysem tud velem jönni, hiszen vigyázni kell valakinek a fiúnkra, erre közölte: azért vannak a nagymamák. Felejtsem el, hogy itthon marad. Féltem tőle, hogy utána undorodik majd egy picit, de alig várta a hat hét leteltét! :)
2011. aug. 14. 12:20
 24/26 anonim ***** válasza:
hát nagyon irigy vagyok ahogy olvaslak benneteket..:( Az én párom nem akarja látni a szülést, majd kint vár a folyosón, esze ágában sincs bejönni, még a vajúdáskor sem. Lehetetlen meggyőzni, már nem is próbálom, mert csak vita van belőle. Valószínüleg egyik legjobb barátnőm lesz bent, neki már van 3 gyereke, tudja mire számítson. Egyedül mégsem jó vajúdni:( Sajna az is közre játszik, hogy páromat a drága jó anyósom is lefelé beszéli, hogy az nem "férfinak való dolog" mit keresne ő ott, milyen hülyeség az. A drágám pedig nagyon hallgat anyucira. Ráadásul a páromnak van egy 9 éves fia (előző házasságból), akit nagyon elkényeztet, és aki nagyon féltékeny már most a kistesóra, és meg kellett igérni neki, hogy nem lesz ott a szüléskor, mert az ő születésekor sem volt bent. Szóval nehogy már kivételezés legyen. Úgyhogy hoppon maradtam, főleg ahogy olvasom, hogy mindenkinek milyen odaadó a párja és bent akart lenni. Hát az én drágaságom nem tudja mit veszít, mert eddig szinte minden ismerősöm aki bent volt azt mondja nem bánta meg, egy életre szóló emlék.
2011. aug. 14. 13:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Szegény utolsó!Sajnálom,hogy ilyen befolyásolható a párod.

Az előző kapcsolatomból nekem is van egy nagy fiam,Ő is féltékenykedik,de nem követel semmi ilyen fajta dolgot!Anyós nálunk is próbálkozik,de néha felszívom magam,jól kiosztok mindenkit,és akkor nyugton hagynak minket!

Kivétel soha nem lehet a két gyerekem között,de a pici az pici,a nagy pedig már nagy!Persze ugyanúgy az életem "szerelme",de Ő már nem pelenkás,újszülött,nem?

Anyóst állítsd félre,ha a férjed képtelen rá!

Nekem sem volt apás szülésem,nem is látogatja a nagyfiamat az apja,lehet ezért féltékeny a mostani páromra!

2011. aug. 14. 14:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Az én férjem is bent volt, bár nálunk kicsit másképp végződött a dolog, sajna császár lett a vége. De a lényeg, hogy a vajúdás alatt is sokat számított, hogy ott volt.

Anyósról: nálunk is elhintették, hogy ez nem férfinak való, utána nem fog kivánnni stb. Aztán mikor a kedves anyós lánya szült, akkor bezzeg már más volt a vélemény, bent kellett lenni a férjének. Szóval ennyit erről, álljatok ki ellenük. :-)

2011. aug. 15. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!