Apás szülésről vélemény, jó vagy rossz tapasztalat?
Nyugi! Nem liheged túl, egy terhes nő mindenre gondolhat, nekem is sokminden megfordult a fejemben,hasonló fontosságú dolgok :-)
Legyen csak bent a párod, mindkettőtöknek jó lesz így. nekem is bent akart lenni és én pont ilyen dolgoktól tartottam mint te. De nagyon jó volt hogy ott volt, erőt adott, biztatott. Következő babát még csak tervezgetjük, de akkor is szeretném , hogy ott legyen velem végig.
Ne aggódj amiatt, hogy nem fog kívánni. Mi nem sokat sexeltünk a 9 hónap alatt. Mikrtól kiderült, hogy babánk lesz, hát jó hogy 3x mikor meg már volt egy kis hasam akkor próbálkoztunk de csak a másik kedvéért, így nem is erőltettük utána a dolgot. De nem azért mert utált vagy ilyesmi, egyszerűen,mert féltettük a babát.
Könnyű szülést!!!
Hát remélem,hogy nekem sem lesz időm ilyeneken izgulni a szülés alatt.
Tegnap beszéltem erről vele,azt mondta a párja vagyok, és lesz ahogy lesz,mellettem akar lenni.Hát jó,:)
Mondtam neki,hogy nem szeretném feszélyezni magam semmiért,ez nem arról fog szólni,hogy Ő mit lát vagy sem,és Őt esetleg zavarja-e valami,(vizsgálat,vér,...)hanem,hogy minél könnyebben megszülessen a babánk.Egyet értett,úgyhogy talán minden ok. lesz.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok,és egészséges babucit,kitartó apucit!
Köszi!
Az én Férjem mindenképpen bent akart lenni, sőt, a terhesség vége felé a vizsgálatokra is bejött (a Doki beengedte) :-) A szülést végig fényképezte és kamerázta, úgyhogy Ő aztán mindent látott :-)
Ez akkor nem zavart, mert kisebb gondom is nagyobb volt, hogy ezzel foglalkozzak, azóta pedig kifejezetten hálás vagyok Neki nemcsak a segítségéért, hanem azért is, hogy a fotók és a video révén bármikor láthatom én is azokat a momentumokat is, amikről amúgy lemaradtam volna (pl. ahogy jön ki a Babám feje, ahogy elfordul, ahogy kicsusszan ... Még most is könnybe lábad a szemem, ha eszembe jut.)
A szexuális életünk pedig legalább olyan jó, mint előtte volt, pedig azelőtt sem volt semmi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!