Hanyadik tesztelés után lett pozi a tesztetek? Hány nap, hány hét késés után?
Figyelt kérdés
olyanok is írjanak akik már azt hiték hogy nem terhesek mert több hét késés után is nega lett a teszt!köszönöm szépen előre is!2009. ápr. 10. 12:33
1/10 nini24 válasza:
Szia!
Nemrég tettem fel ezt a kérdést, igaz a teherbeesés topicban. :) Neked mióta késik? Nekem 6. napja. Eddig negatív tesztek... És tünetek:)
2/10 anonim válasza:
Nekem menzesz elött 3 nappal pozitivat mutatott de nem olyan erősen mint később.
3/10 anonim válasza:
Nekem kb. 4 nap után már pozitív volt, első tesztelésre. 1 hét múlva azért csináltam egy ellenőrzést és csak utána mentem dokihoz. Azóta már meg is született a babánk:)
4/10 anonim válasza:
Én - pontosabban a férjem- egy nap késés után elkezdtem/elkezdett gyanakodni. Csak 4 nap késés után csináltunk tesztet. 2 héttel később elmentem dokihoz is. Most 25. hetes pocis vagyok.
5/10 anonim válasza:
Mi azért csináltunk tesztet, mert a doki egy kisebb probléma miatt azt javasolta, hogy 2-3 hónapig ne próbálkozzunk. Nem gondoltuk, hogy terhes lennék, mert csak két hete nem védekeztünk, de a biztonság kedvéért csináltunk egy tesztet, ami negatív lett. Rá 2 hétre csináltunk még egyet, mivel sok volt a gyanújel, és akkor kiderült, hogy babát várunk. Az első tesztnél kb. 4-5 napos lehetett a pici. Szerencsére azóta is minden rendben, így nagyon örülünk, hogy a pici megelőzte az orvosi utasítást :)
6/10 anonim válasza:
Szia. Nekem a lehetséges (be nem következett) menstruáció után 7-8 nappal lett pozitív (még akkor is csak halványan. Mint kiderült 10-12 nappal később volt peteérésem Meglepő, mert 3 napnál nem szokott többet késni...
7/10 nini24 válasza:
1. válaszoló vagyok: reményt adtatok nekem a történeteitekkel! :) 6. napja késik, fogi gátlót 2 hónapja hagytam abba. Az első mensi rendben megjött, most viszont nem. Jelek vannak, de negatívak a tesztek. Lehet, később volt peteérésem:) Rossz dologra addg nem gondolok, amíg van remény:)
8/10 anonim válasza:
szia!
1.babámnál 33.napon,2.nál már a 28.-on +volt a teszt.
drukkolok neked,a tesztek nem tévedhetetlenek!
azt hallottam h ilyen esetben el lehet menni a dokihoz,aki elküldhet olyan vérvételre amiből kimutathatják h van baba vagy nincs..
9/10 anonim válasza:
A nem várt előtti nap (reggel-este) pozitív lett egyből. Most 15 hetes vagyok.
10/10 anonim válasza:
Az első tesztnél pozitív lett, igaz már voltam vagy 7 hetes terhes akkor, úgyhogy a hcg már javában dolgozott bennem. :) 2007. augusztus végén volt meg utoljára és október elején-közepén derült ki, hogy jön a baba. Azóta már 10,5 hós tündéri kislány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!