Milyen köptetőt ajánlanátok egy 38 hetes kismamának aki beteg?
Lándzsás utifű szirup ALKOHOLMENTES!
Mert a sima alkoholt tartalmaz!
Természetes gyógynövényekből!
Én 34 hetes vagyok és már 3 hónapja köhögök. Hol jobban, hol kevésbé. Oscillococcinumot szedtem néha, de mást nem mertem. Elvileg a Stodal is nyugodtan szedhető.
Nekem is fáj a hasam amikor köhögök. De te már jóval előrébb jársz, lassan láthatod a babódat.
Kitartás. Minden jót.
Most lehet hogy le fogtok pontozni, de én leírom amit nekem a tüdőgyógyász mondott(évek óta gondozott vagyok az asztmám miatt). 33 hetes voltam amikor kicsit megfáztam, és kérdeztem tőle, milyen köptetőt szabad! Mondta, hogy ilyen idős terhességnél nyugodtan szedhetem a Paxirasol szirupot, ugyanis csak az első trimeszterben okozhat gondot a szedése, ilyenkor már a világon semmi hatása nincs a babára!
Üdv 5 hónapos kisfiú anyukája
Sziasztok!A cukorbetegek is fogyaszthatják a lándzsás utifűszirupot,de figyelembe kell venni,annak cukortartalmát!
Inzus cukros vagyok és én is ezt használom,ha köhögök!
Szia!
Nekem is paxirasolt ajánlott a doki. Mondjuk nekem az nem használt. 1 db ACC 600 rendbetett, ekkora mennyiségben nem árt, és nekem segített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!