Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pozítiv teszt mennyire...

A pozítiv teszt mennyire rossz afpnél?

Figyelt kérdés

afp: 72.6, hcg:28,6, ue3 :10.88. A mom ilyen sorrendben : 2.21, 0.98, 1.15. És a velőcső záródási rendellenesség szűrése pozitív. Elégé kivagyok. Mire számíthatok? Holnap megyek ultrangra.

18 hetes kismami

2008. márc. 3. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Hú! Ez nem valami jó eredmény, de sajnos nagyon sok ilyen lelet születik. Ered abból, hogy általában nem a 16. héten veszik le az AFP-t, és a korábbi, vagy későbbi terhességben levett vér-eredmény produkálhat ilyet. Én tuti kérnék magzatvíz vizsgálatot, de a genetikai uh (18 hetes) is kimutatja, ha valami gáz van.

Drukkolok!!!

2008. márc. 3. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
melyik nem jó, és mennyinek kéne lennie?
2008. márc. 3. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd meg a papírodat,azon rajt van az eredményetek,és az is,hogy mennyi lenne a normális.

Legalábbis a miénk ilyen.

A kislányommal nekem is visszajött,még magzatvizet is vettek,de minden jó volt.

Ne idegeskedj előre,talán csak tényleg fals az eredmény.

Azért végeztess további vizsgálatokat.

Jó egészséget nektek,üdv

2008. márc. 3. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem Afp: 27,8, mom 1,0
2008. márc. 3. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Magas az AFP,és ez utalHAT nyitott gerincre.Nekem meg alacsony volt,ami Down-kor jele.Mindezt egy baromi nehéz vizsga előtt tudtam,meg,amit így majdnem végigbőgtem.A vizsga meglett a baba meg egészséges:)Ha az UHs doki jól látja még magzatvízvétel sem kell.Majd írj egy kommentet,hogy mi lett!
2008. márc. 4. 08:07
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az uh-n mindent rendben találtak, de biztonság kedvéért javasolják a genetikai vizsgálatot. holnap megyek a dokimhoz.
2008. márc. 4. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!