Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a kombinált teszt eredménye...

Ha a kombinált teszt eredménye rossz, akkor előbb értesítenek, mintha jó?

Figyelt kérdés
A kórházban azt mondták másfél hét múlva kapok sms-t de a másfél hét már letelt és még sehol az sms. Most abban reménykedem, hogy azért nem sietnek, mert nincs baj.
2010. nov. 17. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálunk 4-es teszt volt. Másnap telefonáltak, hogy baj van.
2010. nov. 17. 13:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Hú az igen. Tényleg gyorsak voltak. Remélem azért nem nagy a baj!!!
2010. nov. 17. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Megjártuk a poklok poklát lelkileg, de szerencsére nem beteg:)

1. voltam.

Magzatvízvétel eredménye 3 hét után jött meg levélben, mondták, hogy előbb értesítenek, ha baj van.

2010. nov. 17. 13:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsésen alakult. Sokfelől hallom, hogy az emberre először a frászt hozzák a rossz eredménnyel, aztán mégsincs semmi baj. Hála Istennek! Boldog babavárást kívánok!
2010. nov. 17. 13:33
 5/12 A kérdező kommentje:
És persze köszi a gyors választ! :-)
2010. nov. 17. 13:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is boldog, egészséges babavárást kívánok Neked.

Tuti értesítettek volna már, ha baj lenne.

2010. nov. 17. 13:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem szerdán vették le vért, akkor azt mondták, hogy rá 1 hétre pénteken lesz eredmény. Erre már a következő szerdán jött az sms.
2010. nov. 17. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem 1 hét után jött meg az eredmény, de egy barátnőmnek csak 2.

Azt hiszem, a kombinált tesztet kiküldik Angliába, onnan jön az eredmény, nincs jelentősége, hogy pozitív vagy negatív.

A héten biztos megkapod az eredményt.

2010. nov. 17. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem 3 hét múlva adták ide.Már nagyon izgultam,de a védőnőm megnyugtatott,hogy szóltak volna hamarabb ha baj van.Hát nem így történt!!!!Szerencsére a magzatvíz vétel kimutatta,hogy egészséges a kisfiam.Nem megijeszteni akartalak,csak azt példázni mennyire máshogy értesítenek.Nekem ez Gyulán volt.

Minden jót és ne aggódj,ez a vizsgálat manapság annyira felesleges,csak arra jó,hogy a kismamákra a frászt hozzák rá.

30hkm

2010. nov. 17. 14:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát úgy látom elég változó akkor, hogy kinek mikor készül el az eredmény (eredménytől függetlenül). Akkor várok türelmesen és bizakodom, hogy nem lesz gond.

Köszi szépen a válaszokat!

2010. nov. 17. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!