Ha a kombinált teszt eredménye rossz, akkor előbb értesítenek, mintha jó?
Megjártuk a poklok poklát lelkileg, de szerencsére nem beteg:)
1. voltam.
Magzatvízvétel eredménye 3 hét után jött meg levélben, mondták, hogy előbb értesítenek, ha baj van.
Én is boldog, egészséges babavárást kívánok Neked.
Tuti értesítettek volna már, ha baj lenne.
Nekem 1 hét után jött meg az eredmény, de egy barátnőmnek csak 2.
Azt hiszem, a kombinált tesztet kiküldik Angliába, onnan jön az eredmény, nincs jelentősége, hogy pozitív vagy negatív.
A héten biztos megkapod az eredményt.
Nekem 3 hét múlva adták ide.Már nagyon izgultam,de a védőnőm megnyugtatott,hogy szóltak volna hamarabb ha baj van.Hát nem így történt!!!!Szerencsére a magzatvíz vétel kimutatta,hogy egészséges a kisfiam.Nem megijeszteni akartalak,csak azt példázni mennyire máshogy értesítenek.Nekem ez Gyulán volt.
Minden jót és ne aggódj,ez a vizsgálat manapság annyira felesleges,csak arra jó,hogy a kismamákra a frászt hozzák rá.
30hkm
Hát úgy látom elég változó akkor, hogy kinek mikor készül el az eredmény (eredménytől függetlenül). Akkor várok türelmesen és bizakodom, hogy nem lesz gond.
Köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!