Az gond ha mostanában nagyon lent érzem a picit, egészen a nemi szervem fölött pár centivel?
Figyelt kérdés
Bocs ha butaságot kérdeztem.2008. márc. 3. 21:08
1/6 anonim válasza:
Nem kérdeztél butaságot, de jó lenne tudni, hány hetes vagy. Mert a 30-32. héttől teljesen normális, főleg, ha koponyafekvéses a baba. Ahogy forgatja a fejét, még azt is érezheted, ahogy a szemérem-csontokat feszíti szét. Persze, ha faros, akkor meg becsúszhat a lába. De egyik esetben sem gond.
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, az a helyzet hogy 23 hetes vagyok és igen, koponya végü fekvésü. Köszönöm a gyors választ.
2008. márc. 3. 21:20
3/6 anonim válasza:
Én 19 hetes vagyok, és lent van a baba feje, sokszor teljesen lent, de nekem pörög -forog,neked is változtathatja a helyét még, de ha így marad,akkor sincs gond,ne aggódj,a méhben ő biztonságban van.A vizsgálatok alkalmával meg a doki tud úgyis igazán megnyugtatni.
4/6 anonim válasza:
A fekvése még ezerszer változni fog.Mert itt az az időszak,amikor akkorabukfenceket vet,hogy csuda,és hamarosan kintről is láthatóak ezek az akciók.Teljesen normális ha lent van.Sokan vagyunk így.Az én kis békám buksija is ott van szeméremcsont fölött.A múltkor azt is elkezdte feszegetni,de már rászoltam,hogy várjon még 1-2 hónapot azzal.A fekvés majd a 30.héttől játszik,de van,akinek csak közvetlenül szülés előtt fordul meg lefelé.Mondjuk mi 29hetesek vagyunk,és minden este a bordáimnál érzem a kis tappancsait.
5/6 anonim válasza:
Szia
Én 26 hetes vagyok, és 2 napig éreztem, hogy nagyon lent van. Egész a szeméremdombomon, ahol már szőrös vagyok. Nekem is fura volt, de abbahagyta:-) Igaz, én csak egy választ kaptam, de azt mondták, nem baj:) Biztos nincs baj, mert mocorog azóta is:-)
6/6 anonim válasza:
Nekem 25 hetesen lennt volt a feje, de már 27 hetesen viszont vissza volt fordulva. Sokat forgolódik a baba, azt mondják ,hogy 32. hétig kell lennt legyen a feje, utánna már nem lesz helye forgolódni.Most 30 hetes vagyok, inkább lennt érzem a mozgást.2 hét múlva megyek UH-ra. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!