17 hetes vagyok. Kb jó 2 hete mondhatom tünetmentes napjaim voltak. De ma jó sokszor érzem a hasam alját - ilyen enyhe kis fájdalom. Mit gondoltok, aggodalomra ad okot?
Megindult megint a méhnövekedés :-) ?
Napközben sokszor éreztem hol az egyik oldalamat , hol a másikat - hirtelen egy pillanatra szurásszerűséget .
Természetesek ezek , másnak is előfordult ?
Szép estét :-)
Nekem is voltak hasonló panaszaim, és a derekam is sokat fájt (mintha meg akarna jönni).
A dokim azt mondta, hogy a méh szalagok húzódnak és a növekvő méh miatt kezd "átrendeződni" minden a kismedencéban.
Magnéziumot javasolt, szedtem is, de nem igazán használt.
A rendszeres terhestorna viszont javított a helyzeten.
(Most 31 hetes vagyok)
Szia!
Semmiképp ne aggódj, ezek teljesen normális tünetek! Én is 17 hetes vagyok, és pár napja kezdtem el újra érezni a hasamban vagy tompa nyomást, vagy élesebb szúrkálást (kb. 1 hónap szünet után). Ez valóban a szalagok tágulása, nyúlása miatt van. Szedek Mg-t, de ami igazán segít, az az, ha lepihenek, kicsit nyugalomba helyezem magam.
Szóval nyugi, biztosan minden rendben van, csupán elkezdett szépen növekedni a picur ott bent!
További boldog babavárást, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!