Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok. Kb jó 2 hete...

17 hetes vagyok. Kb jó 2 hete mondhatom tünetmentes napjaim voltak. De ma jó sokszor érzem a hasam alját - ilyen enyhe kis fájdalom. Mit gondoltok, aggodalomra ad okot?

Figyelt kérdés

Megindult megint a méhnövekedés :-) ?

Napközben sokszor éreztem hol az egyik oldalamat , hol a másikat - hirtelen egy pillanatra szurásszerűséget .

Természetesek ezek , másnak is előfordult ?

Szép estét :-)

2009. ápr. 9. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak hasonló panaszaim, és a derekam is sokat fájt (mintha meg akarna jönni).

A dokim azt mondta, hogy a méh szalagok húzódnak és a növekvő méh miatt kezd "átrendeződni" minden a kismedencéban.

Magnéziumot javasolt, szedtem is, de nem igazán használt.

A rendszeres terhestorna viszont javított a helyzeten.

(Most 31 hetes vagyok)

2009. ápr. 9. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmiképp ne aggódj, ezek teljesen normális tünetek! Én is 17 hetes vagyok, és pár napja kezdtem el újra érezni a hasamban vagy tompa nyomást, vagy élesebb szúrkálást (kb. 1 hónap szünet után). Ez valóban a szalagok tágulása, nyúlása miatt van. Szedek Mg-t, de ami igazán segít, az az, ha lepihenek, kicsit nyugalomba helyezem magam.

Szóval nyugi, biztosan minden rendben van, csupán elkezdett szépen növekedni a picur ott bent!

További boldog babavárást, jó egészséget!

2009. ápr. 9. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a napi 2-3 magne b6 nagyon sokat segített!
2009. ápr. 10. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!