Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vitamin-Tapasztalat? 8....

Vitamin-Tapasztalat? 8. hónapos a Pocaklakónk. Mi jellemzőbb, szeditek végig a vitamint, vagy nem?

Figyelt kérdés
Terhesvitamint szedek, de mivel hallottam, olvastam, h ne legyen túl nagy a baba, érdemes lecsökkenteni az adagot, mármint h nem kell bevenni csak mondjuk minden másnap.Bár az első babámmal végig szedtem,4 kg-al született,vajon ha most nem szedem végig,akkor lehet h nem lesz"akkora" a bébi?
2011. aug. 5. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Köszi!

Igazából a 61 centi miatt érdekel, mert nekünk is folyamatosan 2 héttel hosszabbat mérnek az FL-re (20. héten volt 38mm) és nem tudom belőni, hogy kb. mekkorára fog nőni az én kislányom. De ahogy elnézem a te adataid, az enyém is jó eséllyel fog 60 centi felett születni, apja nagy örömére.:)

2011. aug. 7. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!