Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj ha nincs rajta a...

Nem baj ha nincs rajta a becsült súly (EFW)?

Figyelt kérdés
Ma voltam a 30 hetes UH-n, holnap leszek 31 hetes. Kíváncsi lettem volna a babó súlyára de nem volt rajta a papíron. Miért? Elfelejtették? Ilyenkor már nem nézik?
2009. ápr. 9. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak a 4D-n volt súlybecslés a 28. héten, se előtte, se utána. Az én dokim azért nem csinálta, merth' pontatlan az eredmény, ezért felesleges.
2009. ápr. 9. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Nincs magándokim, a kórházba járok uh-ra és ott sosem nézték még a súlyát! Egyszer volt egy becslés, ami nekem is a 4D-s uh-on volt.

Ha gondolod, itt meglesheted a babás becsült súlyát:

[link]

2009. ápr. 9. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A becsült súlyt a fejkörfogatból és combcsontból állapítja meg a gép, azt hiszem. Szóval megnézheted te is, de ne adj rá sokat, mert elég sokat lehet tévedni. Akár 80 dekát is (mint ismerősömnél). Az én gyermekemet a 35. héten becsülték 4200 grammra, s 5 héttel később született meg 4170 grammal!!! Kicsit elmérték! :))
2009. ápr. 9. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a kórházba jártam uh-ra, sosem csináltak súlybecslést. A doki és az én orvosom szerint is nagyon csalós lehet, sok a tévedés.
2009. ápr. 9. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk sosem nézik, még akkor sem, ha kérem...

Kórháza válogatja...

2009. ápr. 9. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!