Miert veszelyes ha megrovidult a mehnyak? 30 hetesek vagyunk.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 17:39
1/3 anonim válasza:
Nekem is rövidült, de nem mondta a doki, hogy ez veszélyes lenne. Előbb-utóbb mindenkinek megrövidül, hiszen a baba súlya összenyomja ott lent a dolgokat elég rendesen. Maximum idő előtti méhszáj-nyílás lehet, de ha pihensz eleget és odafigyelsz magadra, akkor nem lehet baj.
2/3 anonim válasza:
Így van. Ilyenkor nem gond, ha rövidül, sőt sokaknak nyitva is van a méhszáj. Vigyázni kell, többet pihenni, és semmi baj nem lesz:-)
3/3 anonim válasza:
Nekem 20 hetesen rövidült meg. Szigorú fekvésre vagyok ítélve azóta. Most 31 hetes vagyok, a dokim azt mondta, hogy most még inkább feküdjek, mert a baba elkezd nagyon nőni, és ránehezül a méhszájra, ezért könnyen kinyílhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!