Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas lett az AFP de az...

Magas lett az AFP de az ultrahangon mindent rendben találtak. Megnyugodhatok hogy nincs semmi baj vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia..szerintem ezt az idiota vizsgalatot ki kellene mar szedni a kotelezo vizsgalatok kozul..idetlenseg es sok kismamat "sakkban" tart...es alaptalanul.Ha az Uh ok akkor nyugodj metg.....hirtelen 3 kismama jutott eszembe akik a koromben igy jart es egeszseges a baboca amiutan a folosleges genetikat megcsinaltak+az uh is jot mutatott!
2008. márc. 3. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is így jártam.2,25 lett a MOM.Mikor meghallottam én is megijedtem, de mondták, hogy nem kell. Voltunk 4D-n ott mindent rendben találtak.Márc.18.-ra kaptam időpontot genetikai ultrahangra Pécsett. Biztos ami biztos.Remélem minden rendben lesz ott is.

Neked mennyi lett?

2008. márc. 3. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, én el sem mentem volna afp szűrésre, ha nem lenne kötelező, annyira nem érdekelt az erdmény. Nagyon sok fals eredmény van , nem kell megilyedned . ha az uh rendben van ne félj.-)

Nyugi:-)

2008. márc. 3. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Köszöntelek a klubban,nekem alacsony lett.Genetikai UH jó, nagyon is, de engem továbbküldtek genetikai központba Pestre.Neked nem mondtak a továbbiakra semmit?

Amúgy meg ne idegeskedj,az Uh-nak előbb lehet hinni,mint ennek a vizsgálatnak.Én már kiidegeskedtem magam rajta,és elegem van,hidd el ti is rendben vagytok,persze megnyugodni akkor fogunk,ha a végére járunk.Sajnos,mert már kiidegeltek bennünket ezzel.

Mehetsz 4D UH-ra,vagy kérhetsz beutalót központba, de egyébként meg tényleg ha Uh oké,minden oké, én is azóta vagyok nyugodtabb, de engem tovább küldtek.Minden jót kívánok, és ne idegeskedj.Hol van még a cukorterhelés is?Na az is egy dili:kitartás:-))

2008. márc. 4. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen borzasztó,hogy mennyire ki tudják otthon akasztani,rémületben tartani a kismamákat ezzel az afp-vel..Szerintem egy tök felesleges vizsgálat,mert ha vmi komoly baj lenne,azt az uh is kimutatja addigra mire megjön az afp eredmény..Én külföldön élek,itt hál istennek nem csinálnak afp-t,de mit mondjak nem is hiányzik,hogy idegroncsot csináljon belőlem egy fals eredmény..arrol nem is beszélve,hogy akár hetekig stresszeljek miatta.az uh sokkal megbízhatóbb mint az afp,ugyhogy szerintem megnyugodhatsz,ha mégsem tudna ez megnyugtatni,akár még egy 4d-s uh-ra is elmehetsz,az tényleg mindent lát... 25hetes kismama
2008. márc. 4. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!