Fiatalon szülő/szült anyukák (20-25 év). Hogy "viseltétek" a testeteken létrejövő változásokat?
Gondolok itt a csíkokra, megereszkedett hasra, bőrre, "párizsimellre". Gondoltatok később mellfelvarrásra, vagy egyéb plasztikai műtétre? Hogy tudjátok magatokat nőnek is érezni, nem "csak" anyának?
(Olyan jellegű kommentekre nem vagyok kíváncsi, hogy ezek mind a gyerek érdekeit szolgálják stb., mert ezzel én is tisztában vagyok) . Engem a lelki háttér érdekelne és az, hogy milyen volt szembesülni ezekkel a változásokkal! A válaszokat előre is köszönöm!
"bár minden kismama így nézne ki..." egy vadidegen férfi bókja 18hónaposom mellettem, utolsó hónapban a lányommal...
Nincs hasam, a csíkjaim-ráncocskák ha így tűnnek el, akkor jövőre gyerekek nélkül a strandon nem hiszik el, hogy szültem.
2éves kisfiam van, 7hónapos lányom, 24éves vagyok.
25 vagyok. 4 hete szültem, de azon kívűl, hogy kissé fáradt az arcom, senki nem mondaná meg, hogy anyuka vagyok. Ha sam még van egy pici, meg a bőr se ment úgy vissza, de nem vészes, és biztos javul még a helyzet. Melleim egyelőre jó nagyok, bár előtte sem volt kicsi. Lehet megereszkedik majd és zavarni fog, de ha melltartóban nem vészes és a páromat nem zavarja akkor sztem engem sem fog. Van rajtam jópár kg súlyfelesleg, de egyelőre ez sem zavar, hiszen szoptatok. Elégedett vagyok azzal, hogy eddig lement 11 kg a 15ből, plusz majd még a maradékot is szeretném ledolgozni. A hasam nem repedt, pedig óriási volt. Legalább ebben az egyben szerencsém volt :) A hüvelyem végigrepedt a szülésnél teljes hosszában, de még lehet, hogy előnyös is lesz, mert szűkebb, mint volt :) De ezt csak 2 hét múlva tudom meg...
Összesséében én nagyon jól viselem a testem változásait, lehet ezért is jobb fiatalon szülni :)
Na látom én leszek itt a kivétel.....mindenkinek szép a hasa a melle és mindene szülés után nos hát sajnos nekem nem szép sőt............csíkos a hasam és hozzá még egy kis kötényt is szereztem :-( a mellemen is vannak kisebb csíkok az nem zavar de a hasam nagyon..........ja igen 24 éves vagyok simán megplasztikáztatnám a hasamat de 2 okból nem fogom 1.mert még szeretnék babát 2.meg akkor meg ott lesz óriási heg :-S Őszinte leszek hozzád sajnos már nem érzem magam olyan jól a bőrömben pedig a párom még így kíván s szeret de akkor is belenézek a tükörbe és szörnyű...hozzáteszem tényleg megérte a kisfiam mindenért kárpótol de sose lesz olyan a testem mint azelött :-( Ezt el kell fogadnom! Egyébként megkérdezhetem h terhes vagy vagy csak érdeklődtél?
Üdv.A
Én egészen addig azt mondtam, hogy nem számít, mi lesz, a terhesség ezzel jár, amíg meg nem láttam, hogy mennyire csúnya lett a tesóm hasa.
Az ESZEMMEL Tudom, hogy egy házasság nem valakinek a hasán múlik elsősorban, de őszintén szólva nem tudom, mit csinál egy férfi, ha elvesz egy karcsú, szép nőt, aki pár év múlva - igaz a közös gyerek miatt - csúnya lesz. Ehhez jön még, hogy minden a gyerek körül forog. FÉLEK tőle, és ezt bevallom, hogy én is így fogok kinézni, és hogy nem fogok tetszeni.
Nekem sem lett csíkom, a hasam is lapos maradt, nem voltak felesleges kilóim, a melleim amúgy is picik voltak, azok is maradtak, csak már nem feszesek.
Engem pont az zavart az egészben, hogy nem maradtak rajtam a kilók. :( Nagyon jól éreztem magam a bőrömben terhesen, kivirultam, bókokat is kaptam, imádtam a testem, 58 kg-val mentem szülni, 3 hónap kellett, hogy újra 46 legyek. :( És engem ez zavar. Végre híztam aztán egyszer csak huss, elszállt. :(
27/N (25 évesen szültem)
Viszont barátnőm pocakja csúnyán szétrepedt, lóg is a bőre, a mellei is majdnem a hasát verik, az is csíkos, az ő elmondása szerint olyan a melle mint a vizslafül.... de ő jót nevet ezen, nem zavarja.
27/N (23 és 24 évesen szült)
Szia!
20 voltam,amikor az első gyermekünket szültem. Különösebben soha nem érdekelt,hogy hogyan nézek ki! A terhesség során sem izgattam magam, szülés után pedig csak a megereszkedett bőr zavart,ami hamar vissza húzódott,de sajnos nem teljesen! Ez az egyetlen dolog,ami zavar-de csak engem! A párom szeret így is,ennek köszönhetően nem zavar annyira mint egyébként-de ha lenne rá lehetőségem,akkor leszedetném azt a felesleges bőrt!
A csíkok elhalványulnak,a mell meg előbb utóbb úgy is meg fog ereszkedni! A szoptatás alatt meg lehet villogtatni a gyönyörűen megnőtt melleket! :-D Mellettük fel sem tűnik a megereszkedett bőr! :-D
Üdv:24 éves,3. babáját váró 34hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!