Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés után egyből teherbe...

Vetélés után egyből teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 3. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Nem! Egy vetélés után szüksége van a méhnek, hogy kitisztuljon. A dokik szerint legalább 6 hónapot kell várni. Sajnos az egyik rokonom is elvetélt, és nem hallgatott a dokira, szinte rögtön megint teherbe esett. Most van egy súlyosan szellemi fogyatékos kisfia. Nem akarlak ijesztgetni, de sajnos ilyen következményei lehetnek. Attól függetlenül kérdezz meg egy dokit!
2008. márc. 3. 18:15
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Én úgy hallottam, hogy 6 hetet kell várni. De valaki azt írta itt, hogy a szervezet úgysem engedi beágyazódni a babát, ha gond van. A szervezeted tudja, mikor készült fel.

Az előző hozzászóláshoz annyi, hogy közel sem biztos, hogy emiatt lett fogyatékos a gyerek!

2008. márc. 3. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is volt vetélésem, két menstruációt kellett megvárnunk, mert már nagyon akartuk, és simán ment minden, legalábbis remélem. A fogyatékosság az genetikai, illetve a kromoszómák miatt van, és semmi köze a vetéléshez. Max annyi, hogy gyenge még a méhed fala, akkor viszont úgysem fog beágyazódni. Szóval egyet-kettőt mesizzél, és ne védekezz, éld az életed. Fel a fejjel. Tartson életben az, hogy én már 12 hetes vagyok, és minden ok! Kitartást nemsokára utolérsz, engem és nagyon sok "társunkat". :)

2008. márc. 4. 06:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia,szedjél bio-folsavat,hogy jol visszaerösödjön(megvastagodjon)a méhed,és lehet probálkozni.27 hetes kismama.
2008. márc. 4. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Én 2x vetéltem különböző okokból.A dokim azt tanácsolta ,hogy ha nagyon sietünk akkor 3 hónap után próbálkozhatunk,de biztosabb a 6 hónap mert ekkorra a méh is visszaerősödik és a méhnyak korai nyilásának kockázata is a minimálisra csökken.Mi kivártuk a hosszabb időt és most már a 22.hétben amikor rúg és fickándozik azt mondom ,hogy megérte kivárni.Ezenkivül vannak olyan vitaminok amik addig felkészitik a szervezetedet a terhességre,próbáld szedni.Szerintem ne siesd el legyen minden megfelelően felkészülve ,mert nincs annél rosszabb mintha a túlzott sietség miatt megint elvetélnél.Sok sikert a babagyártáshoz.
2008. márc. 4. 14:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az én ismerősömnek 3hónap türelmi időt javasoltak.de ő mondjuk még lelkileg se készült fel az újabb terhességre!
2008. márc. 4. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Mi az hogy bio folsav?
2008. nov. 8. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!