Tényleg igaz hogy vetélés után könnyebben esek teherbe?
Sajnálom..
És azóta összejött a babó?
En 8 hetes babas voltam amikor elveteltem. Nekunk fel evre ra sikerult ismet. Egy mensit kellett kivarni a doki tanacsara (mindenhol mast tanacsolnak) es utanna egybol probalkoztunk. Sajnos az elso mensit koveto ket honapban nem volt peteeresem sem, a ciklusom is fel volt borulva. Nem allt keszen a testem egy ujabb terhessegre. A legtobb parnak alltalaban sikerul utanna, de ez a testedtol is fugg mikor all keszen ra. Sok sikert neketek, es remelem hamarosan bekoltozik a pocaklako!
27 hetes kismama
12 hetes voltam, mikor elveszítettük.
3 hót kellett kihagynunk, utána lehetett próbálkozni. Rá 2 hóra összejött a babó.
20 km
12 hetesen vették el első babánkat, mert beteg volt. Utána 3 hónapot vártunk, és azonnal sikerült!
(28 hetes mami)
az én orvosom azt tanácsolta vetélésem után, hogy 2-3 ciklust érdemes megvárni, de akkor sincs baj, ha előbb jön (barátnőmnek 1 ciklus után fogant a kisbabája, teljesen jól vannak mind2en). Nekünk pont 3 ciklus ment le, utána -most- újra babát várok, és szerintem nagyon jól érzi magát odabennt.
Annyi is igaz, hogy tényleg vetélés után, a műtéttel kitisztították a méhet, így kevesebb zavaró körülmény adódhat.
Sok szépet nektek!
7h. km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!