30 heteske vagyok, én legalább három olyan anyukát ismerek, akik a terhesség alatt nagy mennyiségű ( napi 3-4) kávét ittak. Mind a három picur hiperaktív lett, olyan szinten, hogy még én is féltem tőlük.
( verekedősek, gorombák és nem lehet "lelőni" őket). Még a felnőtt szervezetnek sem tesz jót, persze azért reggel én is iszok egy tejeskávét, de többet nem. Szerintem itt is mint minden másban, a mértékletesség a fontos. Boldog babavárást:)
2009. ápr. 9. 11:24
12/17 anonim válasza:
Szia! Én csak reggel iszok minden nap!De érdekes mód nem lesz tőle aktívabb a baba.Viszont ha csokit eszek max 5 perc múlva beindul :D!!! 21 hetes
2009. ápr. 9. 11:38
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor azt a napi 1 reggeli 3in1-t meghagyom, de többet nem iszok. Sajnos most a csokit is kívánom, nem úgy mint a lánykámnál és ezért is félek, hogy sok lesz már neki az aljzószerből! :) Pedig a vérnyomásomra ráférne a napi 2 is, (90-100/60-70) de ezzel a hiperaktívos történettel kicsit megijesztett itt valamelyikőtök! :)
2009. ápr. 9. 11:52
14/17 anonim válasza:
Én a terhesség alatt is ittam és most is iszok (1 hós a bébi)napi 1-2 hosszú kávét tejjel vagy capuccinót rendes szemes kávéból. Nem lett tőle aktívabb.
2009. ápr. 9. 12:21
15/17 anonim válasza:
Szia!
Nekem is alacsony a vérnyomásom, így a védőnőm azt javasolta igyak kávét. Én instant kávét iszom reggelente, sok sok tejjel, és van, hogy délután is iszom egyet, a babóka nem rughdalózik tőle többet, mint nélküle:) Egyébként első 3 hónapban nem ittam egyáltalán, fájt is a fejem egész nap...
Boldog Pocakosodást!
32 heteske
2009. ápr. 9. 12:36
16/17 anonim válasza:
Én minden reggel iszom egy frissen darált hosszú tejes kávét. Jól is esik (mert hogy itthon vagyok még így is 7 kor kelek minden nap) és az emésztésemnek is nagyon jót tesz. Az elején kipróbáltam 2 hétig hogy nem iszom, és máris székrekedés lett belőle. De ha iszom minden reggel el tudok menni wc-re. =)
2009. ápr. 9. 12:40
17/17 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem alacsony a vérnyomásom, 101/60 körül szokott lenni, napi 1-2 gyenge kávéval. Az elején próbáltam elhagyni, de leestem a lépcsőn és kiment a bokám, annyira elszédültem. Az orvos mondta, hogy nyugodtan igyak. Tanulmányok szerint napi 300 mg felett tudtak bármilyen hatást kimutatni, ez napi 4 gyenge kávénak felel meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!