Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt szabad Aloe...

Terhesség alatt szabad Aloe Gel-t (Forever-es) inni? Tapasztalatok esetleg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 08:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alapján sem szabad inni!

2011. aug. 5. 22:40
 12/18 A kérdező kommentje:

"Ne használjuk a FRISSEN PRÉSELT aloe levet.....TERHESSÉG és szoptatás alatt. Az aloé belsõ alkalmazásánál a terhesség alatt be kell tartani bizonyos utasításokat, mert ha a termékben az antrachinonokat - mint az aloin, barbaloin és az aloésav - tartalmazó belsõ levelek is megtalálhatóak, melyek köztudottan hashajtó hatásúak, úgy ezek stimulálhatják a méhösszehúzódást és spontán vetélést okozhatnak."

És itt a lényeg: "A kereskedelemben megtalálható termékeket - melyekbõl általában kivonták az aloint - azonban terhes nõk is fogyaszthatják. Ily módon ennek a csodálatos növénynek a gyógyhatásai a kismamák és a születendõ babák javára válhat."

Tehát a kérdésem így módosul: A Forever által forgalmazott Aloe Gel tartalmaz aloint?

2011. aug. 6. 07:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha jó az infóm, akkor az FLP által készített és forgalmazott aloe gél nem tartalmazza csak a növény belső részét, ami miatt ajánlják a terhesség alatti fogyasztását is. Barátnőm itta, igaz, nem végig, de minden rendben volt.
2011. aug. 6. 09:20
 14/18 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom lehet...bár én enm terhesen is csak a külsőleg használatos termékei közül használok párat.

Amúgy ez nem hit kérdése szerintem.Ez olyan, hogy hiszel-e a kamilla vagy a fokhagyma jótékony hatásában? az aloe-ban nem? Aki vérhígító gyógyszert szed mégsem ehet fokhagymát..tehát vannakl állapotok, helyzetek, amikor bizonyos, más esetben jótékony növényeket/dolgokat mellőzni kell.

Az előbbiek szerint az aloe-t bizonyos formájábnan kerülni kell...

2011. aug. 6. 19:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Én ittam, köszönöm jól vagyunk, orvosom tudta, a halolajat is megnézettem, hogy mennyit javasol hatóanyag alapján.

A Foreveres gélről tudok nyilatkozni, más termékről nem. Az aloe növényt sokszor azért nem javasolják, mert egyes gyártók a növény héját is beledarálják a termékbe, ami viszont hashajtó hatású, a hasmenés meg fájásokat eredményezhet.

Ha az megnyugtat, a cég hivatalos orvostanácsadóinak a telefonszámát szívesen elküldöm neked, nyugodtan felhívhatod és megkérdezheted, csak írj privátot.

Egyébként a fiatal orvosok már tanulnak gyógynövényekről az orvosi egyetemen, korábban ilyen nem volt csak bemagoltak vagy 9000 gyógyszert és kész.

2011. aug. 6. 22:01
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 6. 22:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Aloin a bőrszövet és hasznos zselés réteg között található és az FLP-s gélben nincs benne.
2011. aug. 7. 12:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát akkor kis mennyiségben fogyasztható.
2011. aug. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!