Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt minek jön...

Terhesség alatt minek jön (többször) házhoz a védőnő, ha ismeri a körülményeket mert van már egy pici lányom?

Figyelt kérdés

Egyébként sem vagyok híve a védőnői látogatásoknak.

Természetesen jöjjön, ha kell mert ez a munkája,én csak a rendszerességet nem értem.

Tiszta, rendezett körülémnyek közt élünk egy hatalmas új házban, tehát tisztán látszik,hogy nem vagyunk problémásak ilyen szempontból.

Van már egy kislányom, tehát már tapasztalatom is van elég sok dologban.

Az első babánál betudtam annak,hogy biztosan abban akar segíteni,mit hogyan tegyünk a babaszobában, vagy hasonló,de ez nem így volt,már akkor is minidig ugyan azt csináltuk, mint amikor én mentem hozzá.

Bevallom,nem értem miért van erre szükség....

2011. aug. 4. 05:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Biztos jól érzi magát Nálad! Legközelebb ne kínáld meg semmivel. :-)

Nekem az első gyerek születése előtt nem is jött (épp jött volna, de koraszülött lett a bébi), utána jött kb. háromszor.

A másodiknál egyszer sem jött, se előtte, se utána.

A harmadikat várom, szó sincs róla, hogy jönni akarna.

Mondjuk én olyan faluban lakom, ahol hetente egyszer van védőnői szolgálat, 9-11-ig, abba nem is nagyon férne bele, hogy mindenkit végiglátogasson.

2011. aug. 4. 12:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha megmondod neki, hogy nagyon kedves és köszönöd szépen a fáradtságát de igazán nincs rá szükség, hogy kijöjjön akkor nem fog menni. Megérti biztos és neked pedig jogod van ahhoz, hogy ne tarts igényt a védőnői látogatásokra. Ez nem kötelező. Azt engedsz be a lakásodba akit Te akarsz.
2011. aug. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!