Szemölcs terheség alatt a nemi szerven? 15 hetes kismama vagyok.
Nekem is volt szemölcsöm, a terhesség elején jött ki a doki elküldött bőrgyógyászhoz aki mintát vett belőle, 3 hét múlva jött eredmény Hpv-t találtak nálam, álítólag ez nagyon sok nőnél van csak nem is tudnak rólla, nekemis mondák, hogy legyengűlt az immunrendszerem és ez okozta a szemölcsöt, 19 hetesen a doki helyi érzéstelenítéssel kimetszette és összeöltötte, a szövettanből kiderült, hogy egy fránya vírusos szemölcs volt, szóval szerencsére csak az ilyedelem volt nagyobb.
Ne ijedj meg menj el bőrgyógyászhoz, mert az is lehet ha borotválkozol azon a területen a borotva is kiválthatja a szemölcsöt, de a lényag, hogy a babát ez egyáltalán nem érinti, ha a doki azt javasolja le kell venni leveteted vagy lehet csak ecseteli majd.
Boldog babavárást,
22 hetes kismama:)
Én 20 hetes vagyok és 2 db Condyloma szerű van a nagy ajkakon....forduljak vele orvoshoz vagy bőr gyógyászhoz?
Párom azt mondta neki már volt ilyen a péniszénél le eset és majd biztos nekem is le fog...de féltem a babát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!