Honnan tudom, hogy melyik görcs az amelyik baj lehet?
Figyelt kérdés
Reggel arra ébredtem, hogy nagyon görcsölök. Csak nem tudtam eldönteni, hogy hol? Hogy ez most vajon baj, vagy csak a gyorom rontottam el. Elmentem wc-re, most jobb, nem görcsölök, de elég rosszul vagyok. Ma megyek dokihoz, de nagyon megijedtem. Honnan tudhatom, hogy mikor a méhem, mikor a gyomrom? 6 hetes vagyok.2009. ápr. 9. 06:58
1/1 anonim válasza:
Szia.azt azért megérzed ha a méhed görcsöl be ,mert az olyan mensiszerű görcs.lehet csak wc-re kellett elmenned:))tegnap nekem is totál begörcsölt és egész de-tt görcsöltem és hasmenésem volt:(((de meglehet érezni a különbséget,ne izgulj!
Boldog babavárást!
21hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!