158 cm-vel és 44 kilóval kiférne belőlem egy gyerek?
Elgondolkoztam ezen a napokban, pedig nem vagyok terhes, de egyszerűen elképzelhetetlennek találom. Hízni próbáltam, de nem tudok.
Hogy férne ki belőlem egy 48-52 cm-is és 2800-3200grammos (szóal átlagos méretű) baba?
22/N
Én 164 cm vagyok..kislányomnál 48 kg voltam mikor teherbe estem és 62kg-mal mentem szülni..Spontán gyors szülés volt:)
Most 56 kg voltam mikor várandós lettem az öcsikével,jelenleg 25 hetes vagyok és 60kg:)
Reméljük ő is spontán és hamar meglesz :)
ha teherbe esel te is biztos fogsz tudni hízni..Bár ez egyéntől függ...
Bár én nem voltam sosem ilyen pici, mint te, baba korom óta sportoltam. Széles hát, nagyon keskeny csípő, nagyon izmos has, mint egy pasi, egyedül a melleim voltak normálisak rajtam, mert szép nagyok voltak :D Sose gondolta, hogy valaha nőiesedni fogok. Teherbe estem, szépen kiszélesedett a csípőm, teljesen arányos lettem. A test valóban felkészül az ilyenekre, észrevétlenül is átalakul, ne aggódj emiatt. Én is 22 vagyok :)
31hkm
Nekem a barátnőm is kb ilyen adottságokkal rendelkezett.Annyi,hogy ő kb 167 centi és 40 kiló volt mikor terhes lett.Szinte semmit nem hízott mikor szülni ment.46 kiló volt mikor szülni ment.Szülés után sokáig 37-38 kilóra lefogyott és akármit csináltak vele a dokik legalább 1 év volt mire sikerült felszednie pár kilót.
Most is 42 kiló körül van a súlya.Egyszerűen ő ilyen alkat.Könnyen és gyorsan szülte meg a fiát.Picike volt a kisfia.Most sem egy nagy gyere a kisfiú...mert 11 kiló és 83 centi és 28 hónapos.
Szia!
Én 159 cm vagyok és 44 kilóval kezdtem a terhességem. Most 61 kiló vagyok és hamarosan szülni fogok. Szerintem nem ezen múlik ... A tested felkészül a baba világra hozására akkor amikor annak eljön az ideje ... Még bent nem maradt egy baba sem! :-) Eddig én sem tudtam soha hízni ... Akárhogyan is próbáltam nem sikerült, bezzeg most kapásból feljött 17 kiló! Ne így fogd ezt fel! :-)
40+3 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!