Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt gyógyszer?

Terhesség alatt gyógyszer?

Figyelt kérdés
Nagyon erős légcső hurutom van a köhögéstől már öklöndözöm a doki irt fel rengeteg gyógyszert de én csak a köhögés csillapítót mertem bevenni az antibiotikum helyett maradt a népi gyógymódok csak ez az erős köhögéstől féltem a picit.
2008. márc. 3. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Kerülni kell, de néha muszály, ha olyan baj van. A dokid ha tudja, hogy terhes vagy, akkor biztos olyat írt, amit bevehetsz, nem?

A köhögéstől nem kell féltened a babát, az nem árt neki. neked kellemetlen, tudom, én is most voltam 2X is beteg. Nálam maradt a forró tea, sok gyümi, és este az izzadás...

Vigyázz magadra.

2008. márc. 3. 14:00
 2/5 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Köhögés csillapítót nem szabad bevenni!A lándzsás utifüvet vegyél azt szabad!Én is pont beteg vagyok,januárban is elkapott az influenzia,most meg hasmenés hányás torokgyulladás köhögéssel járó betegségbe estem.Üdv 21 hetes kismama
2008. márc. 3. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
A második válaszadót kérdezném vagy bárkit mjért nem lehet köhögés csillapítót bevenni?/29 hetes/
2008. márc. 3. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A köhögésre próbálkozhatsz homeopátiás készítményekkel is, azok biztosan nem ártanak a babának. Én Stodal szirupot szedtem és használt.
2008. márc. 3. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent szedjél be,amit a doki felírt!Annyira eltúlozzák ezt a gyógyszerszedés kérdést manapság!
2008. márc. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!