Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem 3 hónapig általában...

A férjem 3 hónapig általában csak hétvégén lesz itthon. A 6. hónapban vagyok. Alig bírom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendezgesd a gyerekszobát, vásárolgass, sétálj nagyokat, pihenj sokat, lazíts, utána úgysem lesz rá időd.
2009. ápr. 8. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz a barátnőiddel, járj kismama jógára, varrj bébiruhákat meg ágytakarót! Írj neki hosszú naplót és küldd el naponta! Csinálj neki meglepetést mire hazajön. rendezd át a lakást (segítséggel) rakd rendbe a fotóit, rajzold le a kedvenc csapatának a jelvényét egy pólóra!
2009. ápr. 8. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj sokat.A legnehezebb része még hátra van.
2009. ápr. 8. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Tök jó tanácsokat adtatok! De tényleg! És igyekszem be is építeni az életembe a tanácsaitokat!

De mit csináljak azzal a hiánnyal, hogy ő nincs itt? Hogy nem jön haza minden este? Hogy nem vacsorázhatok és reggelizhetek vele minden nap együtt? Hogy nem tudom neki elmondani olyan részletességgel, hogy aznap mi történt? És én sem tudom úgy meghallgatni? Hogy nem látom minden nap, hogy épp milyen a hangulata, és ő sem látja minden nap, hogy hogy érzem magam... ?

2009. ápr. 8. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy nehéz. Várd a hétvégét. Minden héten csinálhatsz valami meglepetést. (Egy új dolog a gyerekszobában, kedvenc kajája, valami apróság) Akkor azzal is leszel egy darabig foglalva, hogy mit találj ki neki, ha pedig elment, akkor visszagondolhatsz arra, hogy hogyan fogadta. Ha nagyon hiányzik fel is hívhatod, ha pedig az valamiért nem megy, akkor írhatsz neki kézzel végtelen hosszú leveleket.
2009. ápr. 8. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megértem, hogy nagyon hiányzik! Nálunk sajnos majdnem ez az alapfelállás: heti három napot velem van, négyet külön, más városban a munkája miatt. Amióta babát várok, én is nehezebben viselem, de próbálom magam lekötni,sokat pihenni, tornázni eljárni, barátnőzni, vagy egyszerűen csak hazalátogatni a szüleimhez. Most, hogy itt a jó idő majd a hangulatodra is jó hatással lesz és talán nem is telik olyan lassan az idő a várva-várt hétvégékig:)!

2009. ápr. 8. 20:17
 7/8 anonim válasza:
100%
Szia!Átérzem az aggodalmadat!Én most a 33.héten járok a babavárásban,és a párom december közepe óta van külföldön.Még a karácsonyt sem tudtuk együtt tölteni!Azóta csak egy alkalommal tudott haza jönni!Én minden félét próbálok kitalálni,barátnőzés,családlátogatás,séta,internet,babára való felkészülés.Próbálom magam minden napra lefoglalni és keveset gondolni a magányra!!Ezt kívánom neked is!!
2009. ápr. 8. 22:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat és a tanácsaitokat!

Szegény párom.... Ezen a héten eddig minden nap a telefonba sírtam neki... Remélem, ez nem marad így...

2009. ápr. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!