Hogyan müködik az "elkötés"?
azt hiszem, csak ha legalább 3 gyereked van, vagy egyéb orvosi indok...
de az sem 100%-os :-(
18:51 vagyok, én nem kértem, de a szülésznő megkérdezte a műtét előtt.Ezt saját kezüleg le kellett írni egy papírra, hogy orvosi felvilágosítás után nem kérem a művi meddővé tételt.Szeretnék még tesót a kisfiamnak.:)
Én 27 voltam, a lehetőséget megadom neki, hogy legyen testvére. Nem szerettem volna, hogy megcsinálják,sose tudni mit hoz az élet.
Gratulálok a babákhoz!Esetleg tudod már a nemüket is?
Megértem, hogy 2 baba után ilyeneken gondolkozol, de nem lenne számodra más fogamzásgátlási mód?Mert ez visszafordíthatatlan megoldás.Ez csak az én véleményem, nem akarlak befolyásolni.Szép babavárást!
Én 2 évvel ezelőtt szültem ikreket sürgősségi császárral és előtte engem senki sem kérdezett meg az elkötésről (nem is kértem volna).
Szerintem is gondold át és beszéld meg a pároddal, azután döntsetek, hisz ez egy végleges megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!