Én rh-pozitív, apa rh-negatív. Ebben az esetben nincs szó összeférhetetlenségről ugye?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 14:28
1/6 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem az összeférhetetlenség nem közted és a párod között lehet, hanem a babád és közted! Ezért kell majd ellenanyag szűrésen résztvenned, és esetleg a szülés után azonnal kapnod egy injekciót. Nem lehet?
Én legalábbis eddig ebben a tudatban örültem az Rh+omnak
Üdv
2/6 anonim 

válasza:

Bizony nincs! Ilyen csak akkor van, ha Te vagy RH negatív és a babád RH pozitív. Nálunk így van, ezért kaptam is szülés után egy injekciót, hogy ez később ne okozzon problémát, ha esetleg testvérke közeledne. (És ha az szintén RH pozitív lenne)
3/6 A kérdező kommentje:
Jót mosolyogtam magamon. :) Szóval apával jól összeférünk. :) Remek! Csak a babának ne legyen baja! Köszi.
2009. ápr. 8. 14:39
4/6 anonim 

válasza:

Hát igen! :) Ha meg később valamin összevitatkoznátok, mondd meg neki, hogy nincs vita, mert nincs összeférhetetlenség :)
5/6 anonim 

válasza:

pozitív vagy, ez jó, legalábbis a nődokim azt mondta, ez a legjobb!
amúgy nálunk is pont így van, ahogy nálatok, a babánk nullás lett! :)
6/6 anonim 

válasza:

Lehet összeférhetetlenség a párod és a baba közt is.Az tény hogy egy résztabból indul ki hogy te pozitiv vagy és ő negativ,de ehez az kell hogy mind ketten A,vagy B vagy AB-sek legyetek.Magyarán ha te A Rh pozitiv vagy a férjed A Rn negativ akkor baj lehet.Ezt tudom mert tapasztalat.Jó babavárást! 17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!