Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én rh-pozitív, apa rh-negatív....

Én rh-pozitív, apa rh-negatív. Ebben az esetben nincs szó összeférhetetlenségről ugye?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem az összeférhetetlenség nem közted és a párod között lehet, hanem a babád és közted! Ezért kell majd ellenanyag szűrésen résztvenned, és esetleg a szülés után azonnal kapnod egy injekciót. Nem lehet?

Én legalábbis eddig ebben a tudatban örültem az Rh+omnak

Üdv

2009. ápr. 8. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizony nincs! Ilyen csak akkor van, ha Te vagy RH negatív és a babád RH pozitív. Nálunk így van, ezért kaptam is szülés után egy injekciót, hogy ez később ne okozzon problémát, ha esetleg testvérke közeledne. (És ha az szintén RH pozitív lenne)
2009. ápr. 8. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Jót mosolyogtam magamon. :) Szóval apával jól összeférünk. :) Remek! Csak a babának ne legyen baja! Köszi.
2009. ápr. 8. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen! :) Ha meg később valamin összevitatkoznátok, mondd meg neki, hogy nincs vita, mert nincs összeférhetetlenség :)
2009. ápr. 8. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:

pozitív vagy, ez jó, legalábbis a nődokim azt mondta, ez a legjobb!

amúgy nálunk is pont így van, ahogy nálatok, a babánk nullás lett! :)

2009. ápr. 8. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet összeférhetetlenség a párod és a baba közt is.Az tény hogy egy résztabból indul ki hogy te pozitiv vagy és ő negativ,de ehez az kell hogy mind ketten A,vagy B vagy AB-sek legyetek.Magyarán ha te A Rh pozitiv vagy a férjed A Rn negativ akkor baj lehet.Ezt tudom mert tapasztalat.Jó babavárást! 17 hetes kismama
2009. ápr. 9. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!