Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes lombikos vagyok....

7 hetes lombikos vagyok. Hajnalban barnáztam, rohantunk az ügyeletre. Jártatok így? Mi lett veletek?

Figyelt kérdés
Ügyeleten azt mondták, hogy minden rendben. Azóta "friss" barnázás nem volt (wc után), csak annyi amnnyi még az utrogestannal kilöködött. Nagyon félek. szerdán kell mennem dokihoz.
2011. aug. 1. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egy haematóma a bűnös, és még így is maradt belőle egy elég nagy darab. Reméljük fel fog szívódni.
2011. aug. 4. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor minden ok?:)
2011. aug. 4. 16:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, a baba szépen fejlődik és gyönyörűen dobog a szívecskéje :). Az a bigyó meg reméljük felszívódik.
2011. aug. 4. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:

nekünk most volt az első beültetésünk, még 4 nap és jön a vérvétel.

beültetés után 4-5 napig alhasi, enyhe fájdalmaim voltak, nem folyamatos hanem időközönként görcsölt, szúrt. Azt mondják elvileg akkor ágyazódott be, de már semmit se érzek. Remélem igazuk volt és össze jön a baba

okt. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!