Bejöttek a baby nemével kapcsolatos álmaitok? Én már kétszer álmodtam, hogy fiú lesz.13 hetes km
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 11:03
11/17 A kérdező kommentje:
A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) Úgy látom az anyai megérzések, álmok sok esetben beigazolódtak.
2009. ápr. 8. 12:27
12/17 anonim válasza:
Én kivétel vagyok. Amikor az első babámat vártam mindenki azt mondta kislány lesz és azt is álmodtam nem egyszer. A 32. héten kiderült kisfiú lesz. Mondom jól van csak egészséges legyen. Majd jött a második baba. Mindenki azt mondta tuti fiú és azt is álmodtam de kislány lett. Végül is bejött mindenkinek csak nem annál a terhességnél amelyiknél mondták. Egyébként mi nem is akartuk tudni hogy milyen neműek lesznek csak a doki elszólta magát mind a két esetben.
13/17 anonim válasza:
Szia èn az elso babàmmal azt àlodtam hogy kisfiu szuletett ès kislàny lett!most azt àlmodtam hogy kislàny.ès a nevèt is àlmodtam.pedig soha nem gondolkodtam ezen a làny neven.meglàtjuk mèg csak most tudtam meg hogy babàm lesz
14/17 anonim válasza:
Én is sokszor álmodtam a babával,de azt,hogy fiú vagy lány soha nem láttam,sőt az arca is homályos folt volt mindig.Anyai megérzésem sem volt,rá sem álmodtam volna,hogy kisfiam lesz.A barátnőm megérezte ő azt mondta fiú,kipróbáltuk az ingát meg a kínai horoszkópot mind a kettő lányt mutatott.Kisfiú lett,és már 7hónapos:).Az ultrahanok szerint is fiú volt végig,sokszor láttuk a kukiját:).Boldog babavárást és babázást mindenkinek.
15/17 anonim válasza:
fiamnál szőke,barna szemű kisfiút láttam álmomban és most pont így néz ki :) most lány érkezik,és nála azt álmodtam,h egy teremben vagyok és azt kiabálom: ő nem nóra!! :) és akkor eldöntöttem h tényleg más nevet kap,szóval nála is bejött, a 18hetes uhn 100%ra mondták h kislány :)
16/17 anonim válasza:
Éreztem, hogy tuti fiú lesz, minden jel erre mutatott, az álmok, a babonák, és mégis KISLÁNY!
Nálam ez nem jött be! Persze ez is egy csoda!!!!
Üdv
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!