20-21 hetesen már lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Ti mit vettetek meg elsők között? A szoba még nincs kész, aug. végén festik!
Vennétek már bababútort? Vagy bármi mást?
2011. aug. 1. 08:33
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Én dec. 24-re. Tehát igazából 19 hetes vagyok, csak kb. 1-2 hét múlva lenne végre időnk egy-két dolgot megvenni, azért kérdeztem!:)
Nekünk kisfiunk lesz!:))
Mindenetek meg van? Hú, akkor ti tényleg előre dolgoztok!:)
Mi egyenlőre egy éjszakai lámpát vettünk az IKEA-ban!:))
Nektek mitek lesz?
2011. aug. 1. 13:47
12/15 anonim válasza:
Bocsi, utolsó vagyok, a lánygyanús után az egy mosolygós fej lenne csak gyorsan írtam és felcserélte :D
*szóval lánygyanús :)
13/15 A kérdező kommentje:
De jó!:) Első baba?
2011. aug. 1. 14:02
14/15 anonim válasza:
Igen!! Alig várjuk már :) Már most is el van kényeztetve mi lesz itt még később??!! :D
15/15 anonim válasza:
szia.én 18 hetes kismama voltam amikor megvettük a kiságyat pelenkázóval,meg egy csomó ruhát.25 hetesen pedig megvettük a babakocsit is.szerintem nyugodtam vásárolhatsz ha szeretnél.ha lenne második babám és ugyanígy csinálnál.jó vásárolgatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!