Escapelle (sürgősségi fogamzásgátló) használata mellett estem teherbe. Nem ártott-e ez a magzatnak?
És mivel még nem tudtam, hogy állapotos vagyok (most 4 hetes) minden nap szedtem a Xyzal 5 mg allergia gyógyszert, egy megfázás miatt három napig napi két Rubophent,többször ittam, dohányoztam.
Félek, nehogy rendellenessége legyen a magzatnak.
Szia!
Ezek szerint megtartod a picit, ennek igazán örülök:)
Szerintem a legjobb az lenne, ha elmennél orvoshoz, és elmondanád neki ezeket. És persze megvizsgálna, megnézné a picurit, hogy minden rendben van-e vele. Habár még szívhang nincs, ill. nem valószínű, hogy van, de a méretek alapján meg tudja mondani, hogy minden rendben van-e.
Jó egészséget kívánok!
32 hetes kismami
Szia
én esemény utáni tabletta mellett maradtam meg(Posztinor), és a világon semmi bajom! :)
A többi gyógyszert sajnos nem tzdom, de ha anőgyógyásznak felsorolod, majd ő megmondja, van-e okod aggódni.
Ivással, dohányzással semmi gond, sokan vannak úgy, hogy csinálták ezt is, azt is, mert nem tudták, hogy terhesek. Az a lényeg, hogy az ember hagyja abba, ha megtudja.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!