Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a vélemény a Sote 2-ről?...

Mi a vélemény a Sote 2-ről? Mostanában szült ott valaki?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én tavaly májusban szültem ott.Én meg voltam elégedve vele,igaz volt fogadott orvosom,szülésznőm nem.De a szülésznővel is meg voltam elégedve 100%-ig.A szülészet nagyon klassz egyágyas szülőszobák vannak!A csecsemőosztály is jó,de van 1-2 elég szenya csecsemős nővér,de a többi velem rendes volt.A baba veled maradhat a szobába éjjel-nappal.Az első éjjel viszont ajánlják,hogy vidd be a csecsemőosztályra,hogy kipihizd magad!Van fejőgép és sterilizáló is,sőt lehet venni is fejőgépet amit elötte ki is lehet próbálni,hogy neked jó-e?Pelust,popsitörlőt krémet vinni kell,ruhát azonban adnak!

Remélem tudtam segíteni,ha konkrétan kíváncsi vagy valamire akkor írj bátran!

2009. ápr. 7. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia több barátnőm is szült ott az elmúlt 2-3 évben, mindenki meg volt elégedve és csak jót mondtak.

Én voltam szülőszoba látogatáson, láttam a gyermekágyas szobákat is, minden nagyon szimpatikus volt. (Június közepén fogok szülni)

Itt is csupa jót olvastam.

Kinél fogsz szülni?

2009. ápr. 7. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Dr. Börzsönyi Balázsnál szülök, de még nem tudom, válasszak-e szülésznőt. Az egy kicsit odébb van...

2009. ápr. 8. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Őt nem ismerem.

De a szüléselőkészítő tanfolyamra menj el mindenképp, nagyon hasznos.

[link]

Boldog babásodást! :)

2009. ápr. 9. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!