Van aki azt állitja hogy a 4D felesleges pénz kidobás? Tapasztalatból kérném a válaszokat inkább! =)
Én sem tartom felesleges pénzkidobásnak. Az alapos vizsgálat miatt már megéri. Nem mindenkinél sikerül mosolyt vagy bármilyen egyéb aranyosságot elkapni,de ettől függetlenül is megéri.
Nálunk is volt, a 29. héten és főleg apuka szempontjából volt értelme, teljesen megváltozott a hozzáállása, miután látta az ő pici lánykáját:) Kicsit közelebb hozta hozzá az egész terhesség-dolgot.
És nem utolsósorban nekem is egy megnyugvás, hogy minden rendben van, és azóta is csak gyönyörködöm a kicsi képeiben:)
Mindenképpen megéri!!
Sajnos azt kell hogy mondjam vannak szerencsésebbek, és olyanok is, mint ahogy mi jártunk. Nálunk szinte semmi nem látszik a 4D-s felvételeken. De én még így sem mondanám pénzkidobásnak, mert lehetőségünk adódott megnézni, hogy hogy van. Szerintem válasszátok meg jól, hogy hova mentek 4D-re, mert sokat számt a hely is.
Boldog babavárást!
Én azért nem tartom pénzkidobásnak,mert egy feledhetetlen örök élmény marad. Olyan képek készülnek,ami nem leírható. És teljesen megvizsgálják,minden pocikáját megnézik(nekünk még a fogkezdemények is látszódtak 29hetesen).És 28-30körül érdemes menni szerintem. Mi voltunk 22hetesen is,de nem hasonlítható össze.
Én azon a véleményen vagyok,h a kisbabám minden pénzt megér,és aki teheti menjen el.
Nem olcsó sajnos és tényleg vannak akik nem tehetik meg.
30hetes
Csodálatos volt és bár anyagilag nem állunk olyan jól, mégis megérte kiadni érte 10 ezret! Először is azért is, mert a doki mindent lemért, megnézett! Másrészt pedig csodálatos volt látni a mi kisfiúnkat! A 28. héten voltunk. Bár az elején kicsit aggódtunk, mert két kézzel takarta az arcát, de aztán feladta és nagyon szép lépek sikerültek! És hát láttuk a kukiját! Ez azért volt jó, mert addig szégyenlős volt a drága! :) Ja, és a nagyik....el voltak ájulva! :)
Én azt mondom, hogy aki ki tud adni érte ennyi pénzt, az tegye meg! :)
32 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!