Mit lehet csinalni a gyomoregessel a keksz evesen kivül?
Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 22:12
1/9 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt. Vegyél a gyógyszertárban Renit, van külön gyomorégésre is, és lehet kismamáknak is használni. 8hetes babás
2/9 anonim válasza:
Szia,
Bár undorító, de a párom nekem sodabikarbonát nyomott le a torkomon...persze vízzel higítva de majdnem elhánytam magam.A gyomorégés elmúlt :o)
3/9 anonim válasza:
Szia! A keksznél egy kicsivel jobb ha kétszersültet eszel, vagy piritos zsemlét. A legjobb az lenne, ha valaki elkészitené Neked a piritost és ha elfogyasztottad csak utána kellnél ki az ágyból. Ha erre nincs mód akkor este készits kétszersültet az ágyad mellé és azzal kezd a napod. Remélem Neked is beválik ez a módszer.
4/9 anonim válasza:
szia,én tüzet tudtam volna okádni egészen addig mig nem kezdtem el inni 3 napja a SALVUS vizet,amit gyogynövényboltba vettem.Napi 1 dl és SEMMI BAJOM !!!!! 27 hetes kismama.
5/9 anonim válasza:
Szia!
Rennie-t szedj vagy hideg vanilia fagyit egyél, nekem az jött be.
Üdv: 21 hetes kismama
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokat. 21 hetes kismama
2008. márc. 3. 21:18
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat
2008. márc. 5. 21:30
8/9 anonim válasza:
Végső soron szedhetsz gyógyszert is pl controloc,losec.A gyomorégés nagyon veszélyes lehet hosszú távon (felmaródás,fekély stb.),ezért szed inkább gyógyszert sok kismama.
9/9 anonim válasza:
Igyál nagyon sok vizet! Az "felhígít". (Ha nem akarsz mindenféle előbb felsorolt gagyi szereket magadba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!