Kicsit be van dagadva a bokam es a csuklom! Utalhat ez terhessegi toxemiara? Nagyon aggodom nehogy valami baja legyen ettöl a babamnak! A következö vizsgalatom csak 5 het mulva lesz! Most jarok a 20. heten.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 15:21
1/4 anonim válasza:
Szia!Én azt ajánlom neked hogy menj el a védőnőhöz akkor is ha nincs itt az ideje a vizsgálatnak és beszélj vele.Én most vagyok 27 hetes és kb 19 hetesen nagyon vizesedtem,akkor sószegény diétát javasolt ,vagyis kevesebb fűszert és sót az étrendben valamint az ásványviz nátrium tartalmának figyelembe vételét (a legjobb a mizse vagy a veritas).Akkor ezt megfogadtam és majdnem egyáltalán nem vizesedtem.Mondta hogy korai is a vizesedés 19 hetesen.Sztem beszélj vele mert azért meg fogja nézni a vérnyomásodat és vizeletedet is a biztonság kedvéért.De sztem nem toxémia lehet hogy a hirtelen meleg vagy az előbbiekben leirtak okozzák.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors valaszt,csak az a baj,hogy itt Ausztriaban nincs vedönö!:(
2009. ápr. 7. 15:36
3/4 anonim válasza:
Na Ausztriábna tényleg nincs védőnő! Hebam viszont van. Bocsi, remélem jól írtam le! Ő olyan, mint a védőnő! Ha esetleg itt a határ mellett laksz, akkor a sógornőmtől kérhetek telefonszámot. Ő is kint él!
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,de Becs mellett lakunk!
2009. ápr. 7. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!