Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30-hetes kismami. Mostanában...

30-hetes kismami. Mostanában sokat vagyok feszült ideges, Ugye nem lesz előbb baba?

Figyelt kérdés
Összegyültek a fejem fölött a gondok a vérnyomásom is lent van 89/70 nem tudom ez mennyire jó.
2009. ápr. 7. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én a terhességem elejétől sokat idegeskedek sajnos, de nem tehetek róla, car az élet:(

Elküldtek melóhelyről, albérletben lekás, albérlet váltás, de nem ragozom!

Nagyon sokat idegeskedtem, sírógörcsei voltak, tényleg nagyon sokszor. Nagyon féltem én is, hogy elöbb fog beindulni a szülés, de nem. Hétfőre vagyok kiírva, és még semmi jel...

Szóval az, hogy feszült vagy nem hiszem, hogy nagyon befojásolná az időt...

2009. ápr. 7. 14:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Bízz a babádban, majd ő tudja, mikor akar kibújni. Ha netán picit előbb, akkor annak is biztos oka van, de nem a te idegeskedésed vagy nyugalmad - persze nem kizárt nyilván hogy valamennyire összefügg a kettő, de általában sokkal dominánsabb az esetleges front, telihold stb. Legalábbis a 25 év szülésznővéri tapasztalatom(és a 3 gyerekem) ezt mutatja :)

A vérnyomásoddal kapcsolatban szerintem beszélj az orvosoddal.

Könnyű szülést kívánok

2009. ápr. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!