Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utalhat ikerterhességre ha...

Az utalhat ikerterhességre ha a menstruácio előtt már 4 nappal kimutatta a teszt és a családban is volt ikerterhesség?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 14:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem vannak természetes úton hármasikreim. Apai ágon a nagymamámnak, ill. nagyapám anyjának lettek volna ikrei (de meghaltak, mert akkor még nem volt olyan fejlett az orvostudomány), később mutatta ki a teszt a terhességem, a a 32. napon volt csak erős pozitív a tesztem (pedig előtte is teszteltem). Szóval szerintem egyáltalán nem függ össze a hcg szint emelkedése és az ikerterhesség! És ha örököltem, akkor csakis apai ágon.
2009. ápr. 8. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
èn is ezteltem 2 nappal a nem àrt elott dèlutàni pisibol.ès egyèrtelmu pozitiv lett..Majd meglàtjuk az ultrahng mit mond.a fèrjem nagyszulei ès az èn nagyszuleim rèszèrol voltak ikrek a csalàdban!
2009. ápr. 8. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
szia!Ikreid vannak?
2010. nov. 24. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!