Tényleg hasznos ha a pocaklakónkkal Vivaldit vagy Mozart-ot hallgatunk?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 12:31
11/12 anonim válasza:
Kedves utolsó!
én is tanár vagyok, ugyancsak matematika-fizika! :-)
Senki nem vonta kétségbe, hogy hallja a hangokat a bébi. Én például rühellem a komolyzenét így nem tesz jót se nekem se a magzatomnak ha azt hallgatnék. Idegbeteg leszek tőle. Ettől függetlenül nem tartom magamat műveletnek, de mindenkinél van olyan terület, amit nem szeret.
12/12 anonim válasza:
Én is azt írtam, hogy ha az anxuka nem szereti a komoly zenét, ne erőltesse. Ezzel így vagyok most is, miután meszültem. Nem érzem magam jól, ha azt hallgatom. Ettől én sem érzem magam műveletlennek.
Nyúznak, hogy hallgassam őket, mert hogy így lesz okos a babám. Nos lehet, hogy rásegít, de egy babának másra is szüksége van, nem csak egy komoly zenét hallgató baba lehet okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!