Most lépek bele a 20. hétbe, és nincs valami nagy pocim, az baj?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csont vékony, mert 59 kg-val kezdtem a terhességet, és 165 cm vagyok hozzá, de nem nagyon van pocim, inkább csak akkor látszik, ha olyan szabású pulcsi van rajtam. Ez baj? És idáig csak 2-3 kg-ot híztam. Az nem kevés?
Köszi
2008. márc. 2. 17:34
1/3 anonim válasza:
Szia! szerintem egyatalan nem baj, ha meg nincs nagy hasad, en is ugyanugy voltam, alig lehetett latni rajtam, hogy terhes vagyok, de most mikor a 38. hetben vagyok, olyan vagyok, mint a lufi.Csak vard ki a veget :}}
2/3 anonim válasza:
A 20. héten nekem is alig volt.Aztán a 23-24.en úgy megnőtt mintha muszáj lett volna:)
3/3 anonim válasza:
Nekem se volt, pedig annyira nagyon akartam mutogatni! Csak ca a 19. hét után kezdett nőni, úgyhogy türelem! Valami olyasmit hallottam, hogy ha hátrahajló méhed van, kevésbé látszik a baba. Gőzöm sincs ez tévhit vagy orvosias válasz. Szerintem viszont azért lassan illene elkezdeni kicsit hízni. A védőnődre halgass. Magzatvédő vitamint ha nem szedsz, lehet, hogy azért nem nőtt meg az étvágyad. Nem kötelező 20 kg-ot hízni, egészséges táplálozás mellett 6-9 kg is megfelelő, csak a baba ne éhezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!